Cum se creeaza un wallpaper personalizat online?

Wallpaper-ul a devenit cu timpul la fel de important precum poza tinuta pe birou cu familia sau copiii. Pentru cei care isi petrec marea majoritate a timpului in fata ecranelor computerului, imaginea desktop potrivita poate oferi acele scurte momente de relaxare de care oricine are nevoie. Pentru un numar mare de persoane, wallpaperele cu care sistemul de operare vine deja instalat, nu reflecta intotdeauna gusturile lor, unele persoane pot gasi relaxanta o imagine cu marea sau oceanul la apus, altele prefera sa aiba copiii sau familia pe ecran, iar altele imagini mai abstracte.

Pentru a personaliza imaginea desktopului dupa gusturile fiecaruia, exista nenumarate siteuri precum acesta, ce ofera wallpapers din diverse categorii pentru descarcare, unii vor insa sa isi puna amprenta personala asupra spatiului de lucru de pe ecranul computerului, creand propriile imagini desktop.

Pentru a crea un wallpaper este de obicei nevoie de un program de editare foto, precum Photoshop de la Adobe, insa lucrul in acest tip de programe necesita cunostinte in domeniu, iar timpul necesar dobandirii acestor cunostinte este prea lung pentru a le utiliza mai apoi doar pentru personalizare de wallpapers. Desi aceste tipuri de programe nu sunt la-ndemana tuturor exista un numar mare de site-uri online unde utilizatorii isi pot modifica proprile poze pentru a crea wallpaper in doar cativa pasi simpli:

1. Pe Solsie.com exista o aplicatie web “Wallpaper Maker.net” ce poate fi, fie downloadata, fie rulata direct de pe site. Odata ce aplicatia a fost deschisa, trebuie specificat daca utilizatorul doreste sa foloseasca propria poza, caz in care se alege optiunea de upload din stanga sau optiunea de design din dreapta.

Vezi si:  Facebook: Mark Zuckerberg, in colimatorul justitiei

2. Se apasa pe butonul “Make a wallpaper” si dupa ce pagina se incarca, se poate alege background-ul dorit dintr-o lista de imagini din dreapta ecranului.

3. De pe butonul din dreapta se poate da scroll pentru a alege extra imagini pentru a fi adaugate. Click-ul pe una din imagini va face preview-ul acesteia sa apara intr-un panou din stanga. Odata aleasa o noua imagine, aceasta poate fi plasata oriunde pe background cu o operatiune simpla de click si drag. In modul acesta se pot adauga oricate imagini doreste utilizatorul

4. Odata ce toate pozele dorite au fost alese se poate folosi slide bar-ul din josul ecranului pentru resize la o dimensiune potrivita pentru rezolutia ecranului.

5. Dupa ce imaginea dorita a fost obtinuta se apasa butonul “Build Wallpaper” din josul ecranului si imaginea finala va aparea sub forma de pop up. Right click pe aceasta si alegand optiunea “Set as desktop background” imaginea va fi setata automat drept wallpaper. Daca dimensiunea nu este corecta, aceasta se poate ajusta din optiunile “Display Properties” alegand “Center” “Tile” sau “Stretch”. Pe langa WallpaperMaker, se mai gasesc pe internet destule aplicatii de acest gen precum freegraphics sau X3 Wallpaper Studio, ce ofera ceva mai multe optiuni de design, tot ce trebuie este putina imaginatie din partea utilizatorului si oricine poate avea propriul wallpaper personalizat fara sa trebuiasca sa invete programe complicate de editare foto.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *