Cum se realizează o manichiură modernă?

Woman hands touching her hair in hairdresserManichiurile moderne sunt de actualitate maximă! Ele au ajuns să fie preferate de aproape toate persoanele, deoarece sunt nemaipomenit de estetice. De asemenea, industria de profil a realizat produse foarte complexe și foarte frumoase, care permit oricărui profesionist din domeniul Nail Art să realizeze o mulțime de manichiuri extraordinar de frumoase.

Deși pare un lucru complicat, o manichiură cu oja semipermanentă sau o manichiură tip gel se poate realiza cu ușurință și acasă.

Astăzi nu mai este deloc un lucru complicat să cumpărați online produse profesionale de toate categoriile. Ofertele magazinelor online sunt atât de diversificate, încât este practic imposibil să alegeți cu ușurință produse moderne pentru îngrijirea unghiilor dumneavoastră.

Cum se pregătesc unghiile pentru o manichiură modernă?

Dacă nu ați încercat până acum să vă faceți singure manichiura și pedichiura acasă, vă oferim câteva sfaturi utile și câteva recomandări interesante pentru a obține rezultate foarte bune încă de la început.

Diferențele între realizarea unei manichiuri moderne și o manichiură clasică din trecut nu sunt deloc foarte mari.

Cel mai important avantaj al manichiurilor moderne este rezistența îndelungată în timp. Acest lucru se obține folosind produse care au un efect puternic de aderare și cu ajutorul unor procedee noi de pregătire a unghiilor. De asemenea, mai este nevoie și de aparatură ultramodernă, lămpi UV sau LED profesionale.

Investiția nu este deloc costisitoare! Dacă veți studia ofertele magazinelor de specialitate curând veți constata că este o investiție ușor de realizat și nu implică un efort financiar foarte mare.

Pentru o manichiură modernă va trebui să pregătiți pentru început unghiile. Cuticulele nu se mai îndepărtează în mod brutal cu ajutorul forfecuțelor speciale pentru unghii. Specialiștii au descoperit faptul că acest procedeu poate să dăuneze stării de sănătate a unghiilor, favorizând infecții cu bacterii sau fungi.

Pentru a obține un aspect frumos al mâinilor, cuticulele pot fi împinse cu ajutorul unor bețișoare speciale din lemn de portocal. Dacă sunt lungi și foarte inestetice, puteți folosi chiar soluțiile speciale pentru îndepărtarea cuticulelor. Apoi, va trebui să le hidratați foarte intens cu uleiuri speciale profesionale sau cu uleiuri cumpărate din magazinele naturiste care nu sunt deloc scumpe, însă au efecte benefice asupra stării de sănătate a unghiilor.

Apoi, va trebui să alegeți mărimea preferată pe care o vor avea unghiile și să le tăiați și să le piliți în mod corespunzător.

Elementul de noutate pentru o manichiură modernă este reprezentat de necesitatea de a îndepărta luciul natural al unghiilor cu ajutorul unui buffer modern care trebuie să aibă o granulație de 80/80. Aceasta este granulația cea mai recomandată de specialiști care nu dăunează stării de sănătate a unghiilor.

Acest procedeu va determina creșterea nivelului de aderență a ojelor sau gelurilor moderne la suprafața unghiilor.Pilirea unghiei va trebui făcută într-o singură direcție. În caz contrar, unghiile pot deveni fragile și se pot deteriora mult, în timp.

Magazine online cu produse profesionale

Dacă doriți să începeți să vă îngrijiți singure unghiile acasă, vă recomandăm oferta de produse Callipso unghii. Callipso.ro este locul de unde puteți cumpăra online foarte ușor, toate produsele 100% profesionale de care aveți nevoie pentru a începe să vă îngrijiți singure unghiile acasă. Este vorba despre o gamă foarte bogată de produse de actualitate, fabricate de producători renumiți și foarte apreciați în acest domeniu în multe țări ale lumii.