Cum stim daca cineva ne-a blocat pe Facebook?

Cu totii am avut parte, cel putin odata, de o conversatie mai aprinsa pe Facebook, conversatie in cadrul careia tensiunea a fost la cote maxime si interlocutorul nostru a decis sa intrerupa orice legatura fara sa ne previna. Iata care sunt cele mai bune modalitati de a descoperi daca cineva te-a blocat pe Facebook.

Primele semne

Atunci cand cineva te-a blocat pe Facebook iti poti da seama de acest lucru astfel: intai si intai, nu vei avea posibilitatea de a demara sau de a continua o discutie cu el. In plus, nu mai ai acces la profilul sau. Daca vei cauta numele persoanei in bara de cautare, nu vei primi niciun rezultat. Ca si cum nu ar fi facut niciodata parte din comunitatea Facebook.

A nu se confunda

Utilizatorii retelei sociale Facebook, in special cei care inca nu sunt obisnuiti cu ea, pot comite anumite greseli. Cu alte cuvinte, blocarea si eliminarea din lista de prieteni a unei persoane sunt doua actiuni complet diferite. Motivatiile pot totusi coincide.

Pentru ca o persoana sa te blocheze se presupune ca aceasta din urma a conversat deja cu tine. In acest caz vei gasi fara indoiala conversatia. Detii o copie a conversatiei cu siguranta. Dupa ce ai gasit comentariile, apasa pe poza. In mod normal, aceasta comanda te duce spre profilul acestuia. In schimb, daca iti apare mesajul Content unavailable atunci inseamna ca ai primit Block.

Daca atunci cand vrei sa ii trimiti un mesaj, in conversatie apare mesajul You Can’t reply tot this conversation sau User is Unavailable.

Insa, exista si posibilitatea ca respectivul utilizator sa fi decis sa isi fi sters contul de Facebook, situatie in care nu il poti vedea din nou pe platforma. Drept urmare, inainte de a lua o decizie drastica trebuie sa incerci sa afli ce s-a intamplat concret.

Sursa: https://www.phonandroid.com/comment-savoir-si-quelquun-vous-a-bloque-sur-facebook.html

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *