Cum vezi daca prietenii stau invisible pe Yahoo

Orice lista de Yahoo are cel putin unul sau doi prieteni care par sa nu fie niciodata online. Exista o mare posibilitate ca acestia sa fie de fapt dintre acei utilizatori care abuzeaza de functia „sign as invisibile” cu care vine yahoo messenger. Pentru cei curiosi sa vada cate persoane din lista sunt cu adevarat offline sau daca un anumit prieten se ascunde in mod intentionat, exista softuri de genul yahoo invisible care dezvaluie utilizatorii invizibili.

Cum functioneaza softurile de genul yahoo detector?

Principiul pe care acest tip de detectoare functioneaza este unul foarte simplu: site-ul ce ofera acest tip de tool este in general prevazut cu o casuta de cautare in care utilizator poate introduce id-ul de yahoo. Site-ul trimite un pachet contului de yahoo si in functie de raspuns se poate determina statusul de yahoo. Avantajul metodei este ca persoana verificata nu este instintata in nici un fel ca contul sau statusul i-au fost verificate, totul se face la nivel de server. Este, la modul cel mai simplificat, un schimb de informatie intre doua conturi de yahoo fara ca vreun mesaj sa fie trimis, acestea fiind procese de background .

Motivul pentru care acest sistem este atat de popular este anonimitatea. Nimeni nu ar vrea sa fie descoperit verficand id-urile de messanger ale prietenilor ca sa descopere daca unul dintre acestia este invizibil pe yahoo.

Cat de bine functioneaza yahoo invisible?

Aceste tipuri de detectoare au o garantie de aproape 100% rezultate corecte. Situatiile extrem de rare in care rezultatele sunt false se intampla atunci cand detectoarele se conecteaza la anumite servere de Yahoo care au protocoale diferite si in care vulnerabilitatea exploatata de yahoo detector software nu mai este prezenta, dar aceste servere sunt foarte putine.

Exista vreo modalitate de a te proteja de yahoo detector software?

Pana in momentul de fata nu exista nici o metoda sau un software care sa faca posibila protejarea utilizatoriilor invizibili de pe yahoo messanger de actiunea programelor de detectare ale statusului. Datorita modului in care aceste detectoare functioneaza, ele nu pot fi blocate de programe sau firewall-uri, deoarece verificarea nu se face in computerul utilizatorului, ci pe serverul de yahoo.

Cu alte cuvinte, nimeni nu poate fi invizibil pe yahoo fara riscul de a fi detectat la o verificare cu programe special concepute de tipul yahoo invisible. In schimb, se pot initia anumite proceduri pentru a proteja avatarul si informatia personala de pe fiecare cont in parte, astfel incat la verificare sa apara doar statusul si nu si avatarul sau alte informatii.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *