De ce imi place windows 8?

Multi ani la randul am folosit cu mare drag Windows XP si mi-a fost foarte greu sa trec pe Windows 7. Trebuie sa marturisesc ca nu sunt un impatimit al noutatilor. Mai mult, ma consider chiar un conservator. Daca o sa cititi pe blogul meu PC SOFT punct ro despre programele PC pe care obisnuiesc sa le prezint o sa observati ca ma rezum la cateva aplicatii clasice, dar strict necesare pentru orice utilizator de PC care se crede cat de cat cunoscator.

Dar acum ? De ce Windows 8? Care sunt avantajele lui?

Totul a inceput de „Black Friday”, cand m-am si hotarat sa imi achizitionez un nou calculator. Fiind sistemul nou, asamblat de mine personal, am zis ca nu ar strica sa incerc ceva nou. Am pornit instalarea si am fost surprins sa vad cat de repede mergeau lucrurile. E drept ca sistemul dispunea de un SSD SATA 3 performant, insa instalarea de doar 12 minute m-a surprins mai mult decat placut! Asadar, dupa ce l-am folosit aproximativ doua saptamani fara a avea niciun blocaj, mi-am facut o lista cu avantajele si vi-o prezint si voua. Ramane sa hotarati si voi daca merita sau nu!

Avantajele Windows 8 vs Windows 7

viteza mult mai mare de incarcare
consuma mai putine resurse
este foate stabil
ai mai multe optiuni de administrare
nu te zapaceste cu updates imediat dupa instalare
compatibilitate mare pe partea de drivere
pe partea de jocuri functioneaza excelent (chiar unele benchmarks il prezinta un pic mai bun)

Sunt mult mai multe avantaje de mentionat. Eu am fost foarte multumit indeosebi de suportul mult imbunatatit pentru dual monitors. Este de-a dreptul extraordinar. Fiecare monitor poate avea chiar si propriul taskbar. Wow. Voi ce credeti? Care sunt avantajele care v-au facut sa migrati spre Windows 8?

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *