Deblocheaza toate personajele din Fairy Tail

Fairy Tail scoate in evidenta o serie de personaje care pot fi folosite in mod frecvent si care pot fi integrate in grup. Iata cum le poti debloca, cu toate indicatiile necesare, pentru a sti cand aceste personaje pot fi deblocate.

Cum poti debloca toate personajele?
Inainte de toate, de mentionat este faptul ca Natsu, Lucy, Grey, Erza si Wendy, sunt toate cinci disponibile in mod automat in cursul acestei aventuri, fara sa efectuezi alte cautari sau sa indeplinesti alte misiuni. Lista personajelor prezente nu contine personajele confirmate DLC ci doar cele care necesita deblocare in mod gratuit in timpul povestii principale a jocului.

Jubia. Pentru a o obtine pe Jubia, va trebui intai si intai sa inchei misiunea personala. O misiune in doi, in cadrul careia Grey trebuie sa fie prezent in mod obligatoriu in grup.

Gajil este un personaj prezent in capitolul 3 al jocului. Pentru ca Gajil sa se alature trupei, jucatorul va trebui sa astepte debutul Marilor Jocuri Magice si sa ajunga pana la Povestea 3 (care corespune zilei 2 in cadrul Jocurilor). Cautarea sa este denumita Dragon de Otel.

Cherrya. Pentru Cherrya si majoritatea personajelor care vor supravietui, este vorba nu de una ci de trei misiuni de dus la bun sfarsit. Acestea sunt disponibile una dupa alta. Dupa ce termini misiunea Munca lui Cherrya cu Wendy in echipa vei reusi sa deblochezi personajul.

Ichiya. Pentru a avea acces la Ichiya in sanul echipei tale, va trebui, intai si intai, sa inchei toate cele trei misiuni personale. Personajul va fi disponibil dupa misiunea Un duo de soc realizata impreuna cu Erza in echipa.

Kagura. La fel ca in cazul ultimelor doua personaje prezentate, Kagura ti se va alatura in urma a trei misiuni personale. Va trebui sa duci la bun sfarsit o misiune personala Sirenele urca pe scnea alaturi de Erza pentru a avea acces la acest personaj.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *