Despre jocurile cu bile gen Zuma

Inca din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre in diverse jocuri s-au utilizat bile sau orice alt obiect rotung gen minge. Foarte multe sporturi au bile sau minge, incepand de la mult renumitul si popular fotbal si pana la bowling spre exemplu. Mingea insemnifica distractie, sport, relaxare, chiar si multe jucarii antistres sunt in forma rotunda de minge.

Pe computer cele mai multe jocuri cu bile sunt de relaxare si de logica. Acestea au ca scop detasarea jucatorului de la probleme sau de la alte activitati in scopul de a se relaxa putin. Multe dintre acestea sunt jocuri de tip Flash ce se pot juca direct in browserul dvs. ce nu necesita instalare si spatiu pe hard disk-ul computerului dumneavoastra. Acestea sunt si cele mai la moda sa spun asa deoarece este foarte lejer sa le jucam, doar accesam un site cu jocuri cu bile si din cateva clickuri am si inceput un joc nou.

Cele mai populare sunt cele Zuma in care bilele sunt de mai multe culori. Acestea se misca pe un traseu cat mai intortocheat si il parcurg usor pana la destinatie. Ajunse acolo din nefericire dvs. pierdeti jocul, ideea acestui joc este de a arunca cate o bila de culoarea aleasa aleatoriu in sirul acela, aceasta din urma lipindu-se in sir intre alte bile. Daca se strang 3 bile de aceasi culoare acestea dispar si in acest fel sirul se scurteaza putin, cu cat il scurtati mai mult si aruncati bilele corect cu atat sirul se scurteaza pana cand dispare de tot si dvs. ati castigat acel nivel. Toate jocurile cu Zuma au in mare cam acelasi stil, pe care puteti sa il descoperiti doar daca va jucati.

Recomand aceste jocuri cu bile tuturor peroanelor ocupate care luati o pauza de la treburile de birou si doriti sa va linistiti putin. In loc sa pierdeti timpul aiurea pe FaceBook sau alte siteuri de acest gen mai bine va jucati un joc inteligent, nu stiu ci doar zic si eu. Este demonstrat stiintific ca jocurile de inteligenta va dezvolta capacitatea intelectuala si va mareste puterea de a va concentra.

Category:

Related Posts