Epilatoare De Calitate

Piata produselor de ingrijire personala a crescut cu mult in ultimul timp. De exemplu, acum 10 ani, pe vremea cand magazinele online nu erau atat de prezente in online-ul romanesc, piata epilatoarelor era umpluta pana la refuz de turcisme de proasta calitate, care nu numai rupeau firele de par, dar de cele mai multe ori produceau iritatii si dureri groaznice celor ce se incumetau sa le foloseasca.

Astfel ca, am facut pentru voi Topul celor mai populare epilatoare.

1. Epilator smartlight Braun SE 5180 este un epilator Braun popular, avand un pret mic si 2 trepte de viteza. De asemenea, are un pret redus si vine la pachet cu 40 de pense, cu un sistem de iluminare smartlight, dar si cu o manusa racoritoare, menita sa racoreasca aparatul dupa o perioada indelungata de functionare continua.

2. Epilator Remington IPL5000 Cu Lumina Intens Pulsata. Acest produs din gama high tech, fiind recomandat indeosebi saloanelor de cosmetica. De ce? Pentru ca procedeul este total diferit de epilatoarele clasice, procesul de depilare bazandu-se pe pulsarea unor fascicule de lumina, astfel incat melanina din folicolul pilos sa fie absorbita iar firul de par sa se desprinda fara durere din piele.

3. Epilator Remington EP6010. Si acest produs este un produs low cost, avand un pret de pana in 120 de lei. Cu 40 de pense si un cap de epilare slim, care se pliaza perfect pe forma corpului, asigurand astfel un proces de depilare foarte eficient.

Aceste trei epilatoare de mai sus sunt printre aparatele de top din aceasta gama, care la un pret mediu spre mic, pot sa satisfaca chiar si cerintele celor mai pretentiosi clienti.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *