Februarie 2024: 4 semne vor experimenta dragostea din noi perspective

In luna februarie a acestui an, ne propunem ceva nou! In centrul atentiei, zodia Varsatorului ne indeamna sa ne deschidem si sa vorbim despre dragoste intr-un mod diferit. Iar 4 semne au inteles mesajul – afla care sunt acestea.

In februarie 2024, dragostea isi gaseste o noua definitie. Planetele Marte si Venus (precum si Soarele) pozitionate in semnul foarte liber al Varsatorului implica o rescriere a sentimentelor si a cuplului. Mai liber, mai fluid, mai puternic… Patru semne astrologice sunt norocoase in timpul lunii, dar cu atat mai mult in preajma Zilei Indragostitilor. Cine sunt norocosii care vor reinventa dragostea in 2024?

Totul iti zambeste!

Ce energie, ce originalitate, ce libertate, prietene Berbec! Faci pasi mari in toate domeniile vietii tale, iar „celalalt” este cel mai bun aliat al tau. Fie ca esti singur sau insotit, sufletul tau pereche sau o noua cunostinta are grija de bunastarea ta.

Cea mai buna zi a ta: 5 februarie.

Urmeaza-ti inima

Marea eliberare este in curs de desfasurare si toate noile tale orizonturi se deschid, draga Taur. Impulsionat de vanturile schimbarii, iti rupi lanturile, iubesti pe cine vrei si alergi spre frumoasa ta primavara. Urmeaza-ti inima si elibereaza-te de trecut.

Cea mai buna zi a ta: 22 februarie.

Esti liber

Balanta, nu mai ai nevoie sa joci un rol pentru a fi iubita si toate talentele tale sunt recunoscute si admirate. Este minunat sa mergi inainte cand esti liber sa fii tu insuti! Nu mai esti sub influenta si totul se indreapta in directia buna. Continua sa faci o treaba buna.

Cea mai buna zi a ta: 17 februarie.

Gata in sfarsit

Varsatorule, este sezonul zilelor tale de nastere si resetezi toti contoarele. Se anunta o impacare frumoasa, soseste o intalnire uimitoare si se consolideaza legaturile, pentru ca in sfarsit ai cheile de intelegere care iti lipseau. Esti in sfarsit gata sa-ti gasesti alter ego-ul.

Cea mai buna zi a ta: 13 februarie.

Sursa: https://www.femmeactuelle.fr/horoscope2/vos-previsions-astro/en-fevrier-2024-et-pour-la-saint-valentin-4-signes-astro-reinventent-lamour-2169722

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *