Filme de animatie din anii 90 pe care trebuie sa le vada neaparat si copiii nostri

Lumea filmelor de animatie s-a schimbat foarte mult de cand au aparut filmele in 3D. De la desnele realizate cu mana, am trecut incet-incet la filmele de animatie realizate de calculator. Daca esti si tu nostalgic dupa acea perioada, te poti rescufunda in amintiri lasandu-i pe copii sa descopere desenele tale preferate din copilarie.

Printul Egiptului. Moise este un copil abandonat la nastere pe Nil de catre mama sa, deoarece incearca sa il indeparteze pe acesta de sacrificiul primului nascut. Dar, este salvat de catre sotia faraonului. Adult, afla adevarul despre originile sale si ghidat de catre Dumnezeu si poruncile sale ajunge la conducerea poporului evreu pentru a-l salva.

Balto. Balto este pe jumatate lup, pe jumatate caine. Respins de ceilalti caini, sufera de singuratate. Dar, intr-o zi, cand o grava epidemie se abate asupra satului si cand drumurile sunt blocate din cauza unei furtuni violente, Balto va putea sa isi dovedeasca curajul si fidelitatea.

Anastasia. In anul 1917, razboiul face ravagii in Rusia. Familia regala este decimata in afara de imparateasa Maria si micuta sa Anastasia, care vor fi salvate de la o soarta tragica de catre un tanar care lucra in bucatarie. Din pacate, destinul le desparte inca o data si toti cred ca nimeni din familia Romanova nu a supravietuit. Dar, la zece ani dupa caderea imperiului se raspandeste zvonurile conform carora fiica cea mica a imparatului ar fi in viata.

Asterix si indienii. Panica la Asterix si Obelix. Un roman l-a rapit pe inteleptul Panoramix si l-a aruncat in haul infinitului,la grabita cu Lumea Necuoscuta. Asterix si Obelix pleaca astfel in aventura pentru a salva druidul satului. Cu secole înainte de Cristofor Columb, descopera noua lume si Americanii din America.

Vezi si:  Kill Me If You Dare: o comedie poloneza traznita disponibila pe Netflix

 

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *