Helldivers 2- cel mai popular joc de actiune de pe Steam

Helldivers 2, cea mai recenta productie Sony si a studioului Arrowhead este cel mai popular joc al acestui inceput de an. Cu peste un milion de vanzari in doar trei zile, acest titlu a depasit orice asteptari. Dar oare despre ce este vorba?

In martie 2015, studioul independent Arrowhead Game Studios lanseaza Helldivers. In spatele acestui nume se ascunde un joc de actiune colaborativ, care se inspira din unele filme SF culte din anii ’90, Starship Troopers sau Terminator. Desi nu a fost un succes imediat, jocul si-a construit o comunitate loiala de-a lungul anilor, in special datorita mecanicii sale de cooperare bine unse, dificultatii dificile si fazelor de actiune epice.

La opt ani distanta, Arrowhead a decis sa revina cu o continuare adecvata, denumita sobru Helldivers 2. Pentru acest al doilea episod, studioul si-a dat mijloacele de a-si indeplini ambitiile, datorita sprijinului Sony. Programul include un motor grafic nou-nout si, mai presus de toate, o trecere neasteptata la TPS, adica o vedere la persoana a treia.

Helldivers 2- o formula simpla, dar eficienta. La inceput, Helldivers seamana cu un joc de actiune colaborativ la a treia persoana. In nivelele sale, generate in mod aleatoriu, pana la patru jucatori isi pot uni fortele pentru a combate valurile de inamici si pentru a realiza diferite obiective.

Helldivers 2 iese cu adevarat in evidenta din multime in ceea ce priveste forma si mecanica de joc. Sa recunoastem, trecerea la persoana a 3-a este cea mai buna idee pe care dezvoltatorii ar fi putut sa o aiba. Deja intense in primul opus, confruntarile nu au fost niciodata atat de spectaculoase si epice. Exista o placere vinovata in a transa insectele (care arata exact ca arahnidele din Starship Troopers) cu pusti de asalt si mitraliere grele.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *