Hitman 3 va sosi in curand pe Nintendo Switch…in cloud gaming

Hitman este un joc extrem de popular in randul pasionatilor de gaming. Numerosi sunt cei care adora se intre in pielea ucigasului platit 47. Actualmente, a aparut vestea conform careia Hitman 3 urmeaza sa soseasca in curand pe Nintendo Switch, o veste care cu siguranta ii va bucura pe fani.
Materialul isi va face aparitia pe Nintendo Switch insa nu va fi la fel de puternic ca in cazul celui pe care il putem regasi pe PS4 Pro, Xbox One X sau alte console de joc. Nu toate jocurile se afla in catalogul Nintendo Switch. Catalogul gaming se poate dovedi a fi solutia perfecta in aceasta situatie. Si se pare ca va fi si cazul lui Hitman 3 pe Nintendo Switch.

Hitman 3 urmeaza sa soseasca in curand pe Nintendo Switch…
Daca esti fan al licentei Hitman, mai precis IO Interactive, vei fi cu siguranta incantat de faptul ca studioul a decis sa isi propuna jocul pe Switch. Acestea fiind spuse, in masura in care jocul este extrem de gurmand in materie de hardware, acesta nu se va putea juca fizic pe consola. Drept urmare, va trebui ca jucatorii sa il difuzeze pe Cloud pentru a putea profita din plin de el.

…insa doar datorita cloud gaming
Unul din principalele avantaje oferite de cloud gaming este inainte de toate tratamentul, toate calculele sunt efectuate in cloud, drept urmare la distanta, pe un server oarecare. Acest lucru inseamna, in teorie, ca nu vei avea nevoie decat de o conexiune Internet rapida si stabila si ca vei putea juca orice joc iti doresti. De notat este ca Hitman 3 nu va fi primul joc Swicth care se poate juca via cloud insa este interesant sa vedem cum Nintendo merge mai departe cu aceasta tehnologie.