Hobby-uri pe care barbatii le gasesc sexy la o femeie

Vorbeam intr-un alt articol despre hobby-urile masculine pe care femeile le gasesc sexy. A venit acum si randul femeilor. Doamnelor! Aveti o activitate pentru timp liber? Un hobby? Foarte bine. Stiati insa ca anumite activitati va fac sa castigati puncte in fata domnilor? Haideti sa vedem care sunt acestea!

Gatitul

Cine a spus ca dragostea trece prin stomac, a avut dreptate! Barbatii gasesc extrem de sexy o femeie care se pregateste sa framante aluatul. Isi imagineaza chiar ca femeile gatesc goale. Deci trebuie sa-si indeplineasca fanteziile alaturi de voi, doamnelor, nu-i dezamagiti.

Cantatul la un instrument

Acest lucru poate avea anumite efecte minunate asupra libidoului. Femeile sunt foarte atrase de barbatii ce au dezvoltata o latura artistica. De exemplu, un barbat ce stie sa cante la chitara o sa atraga mereu femeile in jurul sau.

Masajul

Va place sa faceti masaj prietenilor? Barbatul pe care vreti sa-l impresionati va fi incantat. Daca nu stiti cum se face un masaj, puteti participa la un curs. Totul pentru ca cel pe care vreti sa-l seduceti sa se simta bine alaturi de voi.

Dansul

O femeie care stie sa mearga si sa danseze cu gratie, cu eleganta… de vis! Daca aceasta idee iti surade, fa cateva cursuri de dans sau inscrie-te intr-o trupa de dans. Si cu proxima ocazie, intr-o seara in oras, arata de ce esti in stare! Toate privirile vor fi atintite asupra ta!

Yoga

Faptul ca ai grija de corpul tau, ca il asculti, ca il menajezi, ca il intelegi… promite multe lucruri frumoase in pat pentru partenerul tau!

Voluntariatul

Cea care isi consacra timpul altora si ii asculta pe altii este fara indoiala o femeie generoasa. O femeie care da mai mult decat primeste. Cu siguranta ca barbatii vor fi impresionati!

Olaritul

Toata lumea isi aminteste cu emotie de scena din filmul „Ghost” cu Demi Moore in plina desfasurare artistica! Olaritul, de la aparitia acestui film nu mai este ce a fost! Acesta provoaca anumite reactii! O veritabila fantezie pentru anumiti barbati…

Category:

Related Posts