Horoscop 2021- cateva previziuni

Anul 2021 se va afla sub doua aspecte planetare majore disonante care se vor efectua intre semnele Varsatorului si ale Taurului. Drept consecinta, in noul an va fi impartit intre doua valori, mai multe moduri de viata sau de functionari care vor incerca sa coexiste fara sa se ajunga insa la vreun consens. Va fi un fel de criza identitara deci unde fiecare isi va cauta propriul drum, se va pune sub semnul intrebarii si va cauta solutiile proprii.

Dar in anul 2021, vom scapa in acelasi timp, definitiv de conjunctia dintre Saturn si Pluto care ne-a obligat in 2019 si in 2020 sa ne schimbam valorile si atitudinile. Dar si sa ne metamorfozam interior si sa avem o gandire noua cu privire la lume si la viata.

Dupa cum fiecare stie deja, aceste lucruri se pot opera in mod dificil, prin intermediul unei crize, o modalitate de a muri pentru a renaste, o obligatie de a renunta si arunca vechile scheme pentru a reveni la esential. Pe la jumatatea lunii ianuarie, patratul dintre Jupiter si Uranus ne va determina sa exageram in ceea ce priveste unele lucruri, vom simti nevoia sa iesim de pe cararile batatorite, vom simti nevoia sa ne afirmam uneori destul de tiranic si impulsiv.

Apoi, pe la jumatatea lunii februarie, a lunii iunie si pe la sfarsitul lunii decembrie se va mai reproduse inca de trei ori patratul lui Saturn si a lui Uranus. Acest aspect ne va face sa fim intransigenti, obstinati si totusi, va trebui sa lasam balta anumite certitudini dobandite pentru putea evolua, pentru a putea progresa si a merge inainte. Ne vom lupta deci cu tenacitate pentru a raspunde la ambitiile noastre chiar daca unele obstacole vor fi bineinteles, prezente. Ideile conservatoare se vor opune in continuare celor progresiste.