Horoscop Rac 2016

In general

De cativa ani, Pluto se afla in zona voastra amoroasa, ceea ce da nastere unui detoxificari cosmice in ceea ce priveste viata voastra amoroasa. Pluto este planeta extremelor si a renasterii din foarte multe puncte de vedere, acesta fiind si motivul pentru care relatiile au fost supuse si ele extremelor in ultima vreme. Vor exista de asemenea oportunitati de a intalni pe cineva nou, daca nu la sala de fitness, atunci poate intr-un loc unde incercati sa va regasiti din punct de vedere spiritual. Cele mai bune conexiuni le veti avea cu cei din zodiac scorpion si pesti, si cum Venus se afla in casa voastra amoroasa, acum e momentul sa faceti aceasta relatie sa dureze.

Horoscop 2016 Dragoste Rac

Planeta dragostei in cazul vostru, Saturn, a facut posibila corelatia dintre zona sanatatii si zona dragostei in ultima parte a anului trecut, ceea ce a dus la o maturitate emotionala a nativilor din zodia rac. Daca pana acum doi ani, pentru raci, dragostea insemna distractie, acum ea rezumandu-se la maturitate si intelegere. 2016 se va asigura ca intelegeti care sunt compromisurile pe care trebuie sa le faceti intr-o relatie. Anul acesta veti intelege, in sfarsit, ca atunci cand vreti ca o relatie sa dureze, trebuie sa tineti cont de nevoile partenerului si sa il ajutati atunci cand acesta are nevoie.

Horoscop Rac Cariera 2016

2016 reprezinta un an instabil din punct de vedere profesional, schimbari dramatice avand loc in aceasta perioada. Veti avea tendinta sa va simtiti depasiti de situatie si in mod deosebit de tehnologie, avand impresia ca sunteti singurii care nu se pot adapta anumitor rigori. Cu toate astea, veti avea succes in domenii ca entertainment si muzica, insa si in domeniile non-profit. De asemenea, joburile in afara tarii sunt si ele favorizate in acest an, experienta dand extrem de bine in C.V.

Vezi si:  Care sunt caracteristicile personelor nascute in aprilie?

Horoscop Rac 2016 Bani

Jupiter, planeta abundentei se ocupa de banii vostri de la mijlocul lui iulie 2015 si va continua sa faca acest lucru pana in data de 11 august. Puteti avea parte de mici portiuni de noroc asa ca nu ar strica sa investiti sume mici in loterii. Exista posibilitatea ca un lucru achizitionat anul trecut, ca de exemplu, un obiect de bijuterie sau un tablou sa creasca in valoare asa ca puteti exploata acest aspect in data de 11 august.

Vezi aici tot horoscopul anului 2016 pentru toate zodiile.

Category:

Related Posts