Horoscopul lunii februarie

La fel ca in luna ianuarie, semnele astrologice au posibilitatea de a avansa. Luna februarie este una proiectelor si a avansarilor la un nivel superior.

Soarele, Mercur, Venus si Jupiter sunt in Varsator. Aceasta adunare de planete vine cu o influenta favorabila pentru a realiza si pentru a concretiza. Daca ai proiecte, pe termen lung sau scurt, este momentul ideal de a profita.

Luna februarie este o luna constructiva, o luna a innoirii. Oricare ar fi lucrurile importante pentru tine, ai toate cartile in mana pentru a le realiza. Mai ales daca obiectivele tale sunt intoarse spre noutate.

Priveste spre viitor

Esti sustinut atat de Soare in Varsator, pana pe data de 19 februarie. De aceea te poti reinventa, poti crea si chiar sa inovezi total. Mercur, care ocupa semnul Varsatorului de-a lungul intregii luni Februarie iti modernizeaza ideile si favorizeaza comunicarea. Venus este si el plasat in Varsator pana pe data de 25.

Februarie este o luna ce permite o reinnoire sentimentala si afectiva. Te arati mai tandru si mai putin anxios. Gata cu stresul specific saptamanilor care au trecut, din contra, acum esti din ce in ce mai zen, deschis si placut.

Celibatarii vor avea parte de legaturi amicale care au toate sansele sa se transforme in ceva mai intim si asta inca de la inceputul lunii. Daca vrei sa iti declari sentimentele cuiva acesta este cel mai potrivit moment. Mai ales ca Mercur te sustine in totalitate.

De altfel, Venus influenteaza ansamblul acestui horoscop. Sub protectia lui Saturn in Varsator, acesta confera profunzime sentimentelor. Drept urmare, este cel mai potrivit moment pentru a asigura legaturile familiale, amicale si amoroase. Asta e bine, deoarece horoscopul lunii februarie este ancorat in durata. Este cea mai potrivita perioada de a te angaja intr-o relatie si de a intemeia o familie. Profita si tu de aceasta perioada favorabila.