Horoscopul lunii iunie

Iunie se anunta a fi o luna linistita pentru majoritatea semnelor astrologice. Inainte de sosirea verii toata lumea este ocupata cu munca dar in ceea ce priveste domeniul sentimental si sanatatea ce vesti sunt? Iata ce iti rezerva astrele pentru luna iunie.

Berbec. Berbecul va trebui sa dea dovada de rabdare in aceasta luna. Activitatea profesionala te va obliga sa tii un ritm alert inainte de a putea sa iti iei o binemeritata vacanta. Din fericire, acest lucru nu va avea repercusiuni asupra sanatatii tale.

Taur. Pentru Taur, luna iunie va fi una calma. In sfarsit va reusi sa mai rasufle putin la locul de munca si sa inceapa sa se gandeasca la vacanta de vara. Singurul sfat pe care vi-l putem oferi este acela de a fi rezonabili in privinta bugetului de vacanta.

Gemeni. Gemenii au parte de o scadere a moralului in aceasta luna. Nu mai este motivat la locul de munca ceea ce ii va provoca o serie de probleme cu superiorii. De aceea, vor avea tendinta sa se refugieze in domeniul sentimental si afectiv. Sanatatea va fi capricioasa.

Rac. Chiar daca Racii au avut parte de o multime de surprize luna precedenta, in domeniul profesional in special, vor trebui sa isi asume consecintele si in luna iunie.

Leu. Leilor le merge bine pe toate planurile, pe plan profesional in special. In dragoste domneste linistea si calmul.

Fecioara. Luna iunie este pentru Fecioare, din punct de vedere profesional vorbind, o perioada presarata de achizitii de cunostinte si compentente. In domeniul snaattii Fecioarele vor avea un mic test de trecut.

Balanta. Motivatia va fi prezenta de-a lungul intregii luni, vei fi extrem de creativa si ambitioasa in aceasta peioada. Finantele vor fi in egala masura pozitive, la fel ca si viata profesionala.

Scorpion. Pentru Scorpioni, luna iunie este o perioada de consolidare. Dupa o anumita instabilitate, vei reusi sa construiesti noi baze solide, fie in cuplu, fie in viata profesionala.

Sagetator. Iubiri arzatoare in aceasta luna pentru Sagetatori. O multime de erotism in perspectiva. Vei avea mult de lucru insa te vei descurca de minune.

Capricorn. O perioada presarata de suisuri si coborasuri ceea ce nu va fi usor de gestionat in viata de zi cu zi. Capricornii risca sa aiba parte de schimbari radicale de dispozitie in aceasta cauza.

Varsator. Varsatorii sunt inca intr-o perioada de plina eferversecnta. In timp ce unii se gandesc deja la vacanta, altii vor continua sa apese pedala pe accelerator.

Pesti. Pestii vor fi la fel de luptatori ca pana acum. Forma fizica le va da ceva batai de cap. In rest, nimic de semnalat.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *