Hotelurile din Eforie Nord, optiunea perfecta pentru familii

Litoralul romanesc are una dintre cele mai diverse oferte in materie de cazare din aceasta parte a Europei, adunand intr-o zona de doar cativa zeci de kilometri o serie de statiuni pe atat de diferite pe cat sunt si turistii care le frecventeaza: Mamaia, statiunea de lux a litoralului, Costinesti, Neptun sau Eforie, statiunile de familie si Vama Veche, statiunea preferata de rebeli si studenti. Pentru familiile pentru care un sejur in Mamaia a devenit deja mult prea costisitor raman ofertele la hotelurile din Eforie Nord spre exemplu, unde un turist poate petrece un intreg sejur cu familia la acelasi pret ca o singura zi petrecuta in statiunea de lux a litoralului.

Avantajele turistilor care aleg Eforie

Avantajul principal al unui sejur petrecut intr-o statiune precum Eforie Nord sau Sud este pretul. Turistii care aleg sa isi petreaca vacanta impreuna cu familia in aceasta locatie nu economisesc doar la cazare, in Eforie totul este mai ieftin, inclusiv mancarea, optiunile de distractie, dar si de petrecere a timpului liber.

1. Statiunea ideala pentru familiile cu copii – Mamaia a devenit incet incet o statiune dedicata distractiei, mult mai putin potrivita pentru familii, in mod special pentru cele care isi petrec vacanta alaturi de cei mici. Ofertele din Eforie Nord disponibile sunt foarte potrivite, oferind un mediu linistit, ideal pentru o vacanta relaxanta. In Eforie, plimbarea seara pe faleza este linistita, iar zilele petrecute pe nisip la malul marii sunt scutite in mare parte de tinerele ce aleg varianta topless pentru costumul de baie. Este un mediu ideal pentru copiii mici care pot fi suprastimulati de statiunile mult prea aglomerate sau prea galagioase.

2. Cele mai bune oferte de cazare de pe litoral – ofertele de cazare in hoteluri Eforie Nord se numara printre cele mai tentante oferte de pe litoral. Spre exemplu, in sezonul estival 2014, incepand cu 1 iunie, un sejur pentru 2 persoane de 7 zile si 6 nopti costa la un hotel de 3 stele situat central in jur de 850 de lei si poate ajunge chiar si sub 750 de lei cu reducerile oferite pentru rezervarile efectuate pana in luna martie. Sumele economiste pot fi de 2-3 ori pretul biletelor prin comparatie cu alte statiuni, astfel ca, inclusiv persoanele cu un buget restrans pentru vacanta pot profita de o saptamana de relaxare pe litoralul romanesc.

3. Autoserviri – autoservirile sunt una dintre cele mai comode, accesibile si ieftine optiuni pentru mesele care nu sunt asigurate de hotel. In Eforie Nord se afla printre cele mai numeroase localuri de acest gen de pe litoral, iar preturile practicate sunt in ton cu ofertele hotelurilor, mult mai mici decat in statiuni precum Mamaia. La o autoservire din Eforie turistii pot lua masa de pranz cu doar 10 lei. Cele mai multe autoserviri sunt situate direct pe plaja, clientii putandu-se relaxa si simti din plin atmosfera de vacanta.

4. Fara sezlonguri si plaje private – sezlongul si plaja privata sunt un simbol al modernizarii litoralului romanesc ce nu este la fel de bine primit de toate categoriile de turisti. In Romania, un sejur pe litoral inseamna pentru multe familii economii facute cu greu pe parcursul intregului an, iar cei 10-15 lei ce se adauga pe zi pentru sezlong nu sunt adesea disponibili. Pentru aceasta categorie de turisti, plajele private nu inseamna decat frustrare si imposibilitatea de a se relaxa pe plaja in locul dorit. Printre numarul mare de hoteluri in Eforie Nord si Sud foarte putine au plaja privata, aceasta zona de litoral fiind in mare parte libera pentru orice turist sa isi aranjeze zona de relaxare dupa cum doreste.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *