House of Gucci: Jared Leto de nerecunoscut in cel mai nou film al lui Ridley Scott

Jared Leto continua sa se transforme…

Actor cameleon, Jared Leto nu se da in laturi de la nimic atunci cand vine vorba despre transformari fizice, daca rolul cere acest lucru. Descoperit pe platourle de filmare pentru House of Gucci, actorul este de nerecunoscut. Filmul realizat de Ridley Scott dispune de o distributie impresionanta.

House of Gucci, filmarile au inceput

Ridley Scott a terminat de curand flmarile pentru The Last Duel si nu se opreste din muncit, a inceput deja filmarile pentru House of Gucci. Productia acestui thriller a inceput in urma cu putin timp. Scenariul este bazat pe o intamplare adevarata, cea a mortii lui Maurizio Gucci. Uciderea sa a fost comandata de sotie, Patrizia Reggiani. Motivul: mariajul lor a inceput sa scartaie si Maurizio era pe cale sa isi refaca viata cu alta femeie. Neputand accepta acest lucru, Patrizia a decis sa angajeze un asasin pentru a-l ucide pe sotul sau. Un caz deosebit de popular in Italia care va fi animat pe marele ecran cu ajutorul unei distributii de exceptie. Adam Driver si Lady Gaga vor forma cuplul principal, asistati de alti actori precum Robert De Niro, Jared Leto, Jack Huston, Jeremy Irons sau Camille Cottin.

Dupa ce au aparut imagini cu “sotii Gucci” de pe platourile de filmare, a venit randul lui Jared Leto sa fie fotografiat. Actorul va interpreta rolul designer-ului Paolo Gucci si nu a ezitat nicio clipa sa se metamorfozeze pentru un rol cat mai credibil. Apare complet schimbat, cu o calvitie, imbatranit in mod vizibil, intr-un costum in culoarea lavandei.

Un adept al transformarii

Nu este prima data cand Jared Leto accepta sa se transforme radical pentru un rol. In Dallas Buyers Club era de nerecunoscut, cu cateva kilograme in minus, interpretand rolul unui transsexual care sufera de SIDA. Un rol pentru care a primit mai multe premii, printre care un Oscar pentru cel mai bun rol secundar.