Importanta testelor DRPCIV in obtinerea permisului auto

Compus din doua parti, proba teoretica, ce vizeaza verificarea insusirilor informatiilor de legislatie rutiera, si proba practica, care consta in competentele conducerii cat mai in siguranta pe drumurile publice si nu numai, a viitorilor conducatori de vehicule, sub supravegherea unui politist, examenul pentru obtinerea permisului de conducere poate reprezenta un prag dificil de trecut, pentru majoritatea soferilor in devenire. Pentru o pregatire cat mai eficienta si elaborata, acestora le vin in ajutor chestionarele auto, teste care se dovedesc a fi de un real succes in promovarea examenului auto. Datorita multiplelor aplicatii prezente in mediul virtual, sub forma unor teste auto, ce imita perfect proba teoretica oficiala, orice viitor sofer, poate fi acum mai aproape de obtinerea permisului de conducere.

Cu un numar total de 26 de intrebari, dintre care 22 trebuie sa fie insotite de raspunsuri corecte, proba teoretica reprezinta primul pas catre obtinerea pemisului auto. Pentru o aprofundare cat mai buna a cunostintelor prezentate in legislatia rutiera, pe langa rezolvarea setului de intrebari, existent la sfarsitul cursului de legislatie tiparit, este recomandata si efectuarea cat mai multor teste auto online pe www.odat.ro. Acestea nu numai ca pot ajuta candidatul sa dobandeasca intr-un mod mai rapid si mai simplu cunostinte despre modul de a conduce pe drumurile publice, ci au si capacitatea de a familiariza cursantii cu atmosfera de examen.

Dat fiind faptul ca proba teoretica se desfasoara in format electronic, eficienta pregatirii cu testele auto online este una cat se poate de semnificativa. Indiferent de categoria urmarita, A, B, C, D si E, platforma online ofera simulari de teste auto asemanatoare, daca nu chiar identice cu cele oferite in timpul examenului oficial.

Ceea ce este si mai important de mentionat este faptul ca eficienta testelor auto in pregatirea pentru obtinerea permisului de conducere consta si in posibilitatea de repetare a testului, in cazul in care acesta contine raspunsuri gresite. Astfel, la patru raspunsuri gresite, platforma dedicata testelor auto se va opri automat. In plus, la fiecare varianta de raspuns, in cazul rezolvarii unor teste auto online, candidatul are optiunea de a vizualiza, la fiecare intrebare, raspunsul corect sau gresit, instantaneu.

Este bine de stiut ca noile formate de chestionare auto categoria A, B, C, D, prezente pe platformele online de specialitate, se adreseaza atat persoanelor care isi doresc un permis auto nou, cat si persoanelor care, din anumite considerente, si-au pierdut dreptul de a mai circula pe drumurile publice. Actualizate pana la cea mai minora modificare, acestea reprezinta modalitatea ideala de a avea parte de un sistem de invatare corect, incheiat cu rezultate pozitive garantate. Acum, orice greseala strecurata in setul de teste auto, ce ar putea induce candidatul in eroare, este de domeniul trecutului, iar acest fapt se poate observa si in rata ridicata de reusita a candidatilor aflati in cursa de obtinere a permisului de conducere.

Proba teoretica se transforma acum intr-o modalitate placuta de invatare, cu ajutorul testelor auto online, teste ce ofera candidatilor posibilitatea de a sintetiza intr-un mod cat mai clar si eficient informatiile necesare promovarii examenului auto, de a acumula cat mai multe idei principale ce pot fi memorate prin notite din timpul testarii.

Category:

Related Posts