Jocuri online pentru a juca in familie de la distanta

Deoarece uneori este putin mai complicat sa petrecem timpul cu apropiatii, am adunat pentru tine o selectie de jocuri online pentru a le juca in familie de la distanta.

Cum poti juca de la distanta in familie?

Ce poate fi mai frumos decat o partida de joc impreuna cu familia? Matusi, verisori, verisoare, frati sau surori, prieteni, uneori chiar parinti, cu totii pot petrece momente placute impreuna si sa se distreze.

Incepem cu prima recomandare, jocul The Jackbox Party Pack, o serie de sase compilatii de jocuri, ideale de a fi jucate in 2-8 jucatori, chiar direct de pe telefonul mobil. Aceste pachete contin jocuri amuzante si creative care te lasa sa te intreci impreuna cu familia intr-o multime de abilitati: talent la desen, cultura generala, talentul de a minti sau darul umoristic.

Don’t Starve Together

Acest joc a fost lansat in anul 2013si este unul din cele mai bune jocuri iesite din conceptul survival din ultimul deceniu. Misiunea jocului este aceea de a-ti tine personajul viu cat mai mult timp cu putinta intr-un univers ciudat si intunecat deopotriva, in care cineva incearca sa te ucida la orice pas. Personajul tau nu trebuie sa moara de foame sau din cauza unei boli.

Dungeons & Dragons

Este un joc legendar insa pare mai popular ca niciodata, in special dupa ce serialul Stranger Things a deschis apetitul noii generatii pentru D&D. Inarmati cu sabii si, cel mai important, cu multa imaginatie, un jucator are misiunea de a rezolva o serie de misiuni dificile, de a explora orase sau regiuni intregi si sa extraga informatii utile de la personajele cu care se intalnesc. La nevoie, jucatorii vor fi nevoiti sa sparga o teasta de dragon sau chiar de goblin. Cert este ca niciun alt joc nu iti ofera atata libertate ca Dungeons & Dragons.

Sursa: https://www.citizenkid.com/article/des-jeux-en-ligne-pour-jouer-en-famille-a-distance-a1062874

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *