Jocuri video de descoperit in februarie

Vrei sa iti reinnoiesti catalogul de jocuri video? Luna februarie vine cu o multime de noutati gaming pe care nu trebuie sa le ratezi sub nicio forma. Little Nightmares 2, Destruction Allstars, Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers…iata care sunt cele mai importante lansari de jocuri video ale lunii februarie.

Destruction Allstars – PEGI 16, PS5. Acest joc de lupta motorizat, dezvaluit cu ocazia PlayStation Showcase din 11 iunie 2020 ne propune un univers futurist si colorat in care va trebui sa infrunti numai putin de 15 concurenti, unii mai nebuni decat altii, totul de la bordul masinii tale. Data lansarii a fost 2 februarie 2021.

King of Seas- PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch. Aviz fanilor de jocuri cu pirati. King of Seas ne duce pe cele mai periculoase mari din lume incepand cu data de 18 februarie pe PC si pe consola. Misiunea ta: pentru a deveni regele piratilor si pentru a-l razbuna pe tatal tau trebuie sa lupti impotriva altor pirati pe mare si sa gasesti in egala masura numeroasele cufere ascunse si alte insule pierdute intr-o lume unica in genul sau.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers – PEGI 16, PC, PS4, Nintendo Switch. Joker si gasca sa se reintorc spre marea bucurie a fanilor jocului. Jocul a fost lansat pe data de 21 ianuarie 2021. Un joc in care gasim un grup de eroi care spera sa profite la maxim de vacanta lor de vara. Insa, nimic nu decurge conform planului.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood – PEGI 16, PC, PS4, Xbox One. Suntem scufundati in universul unui varcolac, intr-un univers gotic-punk cu alte cuvinte. Varcolacul este prins la mijloc intr-o lupta pentru putere, in sanul unei societati supranaturale. Jocul a fost deja lansat pe data de 4 februarie 2021.