Pasionatii de camioane au inspirat aparitia jocurilor cu camioane

MAN, Volvo, Scania sau Mack, sunt camioanele care ne-au facut sa visam la calatorii pe soselele lumii. Nu exista vreo persoana care sa nu fie impresionata de aceste vehicule de mare tonaj. Fie ca transporta alimente, marfuri de diferite feluri sau echipamente militare, camioanele stapanesc drumurile lumii. Admiratia tuturor pentru aceste masini, a facut ca pe internet sa apara o multime de jocuri camioane, special pentru ca orice pasionat sa se poata simti pentru cateva minute soferul unui astfel de gigant auto.

Romanii nu sunt straini de camioane si jocurile cu camioane

De zeci de ani incoace, producatorii de camioane din intreaga lume se intrec in a aduce pe piata cele mai atractive oferte, conform cu raportul calitate – pret. Numai in Romania, Scania – unul din cei mai importanti producatori din Europa, a vandut anul trecut peste 800 de camioane noi. Daca am socoti si pe ceilalti fabricanti de pe piata noastra, cum ar fi MAN sau Renault, precum si vanzarile de camioane second-hand, am putea afirma ca romanii au inteles utilitatea si frumusetea camioanelor, fapt demonstrat si de competitiile cu camioane de la noi din tara, dar si de sumedenia de jocuri cu camioane de pe site-urile web.

Camioane celebre nu numai pe autostrazi ci, si in jocurile cu camioane

Nu e urma de indoiala privind faptul ca fiecare pasionat de camioane are o marca preferata. Unii prefera Scania motivand prin fiabilitatea si eleganta avestor vechicule grele. Altii, sunt mai atrasi de modelele de la Renault, pentru ca acest fabricant ofera un design mai impunator, in special la modelul Magnum. Multi soferi de tir opteaza pentru MAN, spunand ca s-au comportat excelent la toate drumurile interne si internationale. Daca facem un salt din Europa la producatorii americani, vom remarca faptul ca cele mai admirate sunt camioanele Mack si Volvo. La nivel mondial, Isuzu este deocamdata liderul, cu peste 450 de mii de unitati vandute. Gigantii din jocurile cu camioane au de cele mai multe ori design-ul acestor marci cunoscute.

Jocurile cu camioane

Daca iubiti in mod deosebit un model de camion, dar realistic gandind va dati seama ca nu veti ajunge vreodata sa-l conduceti, aveti sansa ca prin jocurile online cu camioane sa traiti virtual, pret de cateva minute, experienta de a fi la volanul camionului preferat.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *