Profesionalism si calitate la Hotel Casa Muresan

Pentru iubitorii de drumetii montane, un popas pentru odihna si recreere in Brasov ar putea sa fie o buna alegere. Situat la poalele Tampei, Brasovul are multe de oferit calatorilor in trecere prin oras, pornind de la cazarea pentru odihna si adaugand la aceasta vizite la monumentele istorice. Popasul in oras poate asigura momente de neuitat, cazarea fiind o alegere foarte simpla daca se consulta oferta de cazare la pensiunile sau hotelurile din Brasov.

Pentru odihna si refacere, in oferta de cazare Brasov veti gasi si Hotelul Casa Muresan, care este una din unitatile cu oferte foarte tentante, datorita pozitionarii superbe in inima orasului, insa foarte aproape de gara si doar la cateva minute de mers de principalele obiective turistice ale centrului istoric al Brasovului. Situat in Bartolomeu Nord, o locatie foarte populara din oras, Hotel Casa Muresan este locul de cazare ideal atat pentru turisti, cat si pentru cei care calatoresc in interes de afaceri.

Dispunand de 39 unitati de cazare si 3 sali de conferinta, la Casa Muresan serviciile de patru stele sunt oferite la preturi de trei stele, iar calitatea serviciilor este pe primul plan in aceasta unitate turistica de cazare din Brasov.

Astfel, se poate beneficia de bar restaurant, room service, gradina cu curte si terasa, internet wireless, internet prin cablu, fax, cutie de valori, TV in living, frigider in unitate, sala de conferinte, sala de mese, schimb valutar, jacuzzi, seif la receptie, spalatorie, parcare, plata cu cardul, tichete de vacanta, transport auto si loc amenajat de joaca pentru copii.

Vezi si:  Tipurile de rochii de mireasa

Camerele, dotate conform standardelor europene, reusesc cu succes sa ofere confort si buna dispozitie pe perioada petrecuta aici, avand urmatoarele facilitati: aer conditionat, baie in camera, TV, camere cu balcon, frigider in camera, incalzire centrala, internet, jacuzzi, minibar, seif, telefon si uscator de par.

Daca seara, odihna in fata televizorului nu va fi o optiune, poate fi ales restaurantul hotelului deservit de adevarati profesionisti, oferind in meniu delicioasele preparate romanesti, dar si internationale, servite intr-un cadru intim si relaxant. Restaurantul, mobilat cu bun gust, ofera destindere si confort in cele trei saloane, unul cu capacitate de 140 locuri si celelalte doua cu capacitate de cate 40 locuri fiecare, la care se adauga barul, unde pot fi petrecute momente placute de relaxare.

Pentru persoanele aflate in calatorii de afaceri, hotelul pune la dispozitie pachete personalizate pentru organizarea de intalniri de afaceri, conferinte, training-uri, dar si banchete si evenimente festive pentru locuitorii orasului care doresc organizarea unui eveniment de amploare intr-un cadru de lux.

Cele 3 sali de conferinta cu capacitate de 140 persoane si respectiv 40 si 40 de persoane, sunt dotate cu aparatura moderna care poate asigura toate conditiile tehnice pentru desfasurarea in bune conditii a oricaror evenimente organizate. Astfel, fiecare sala de conferinte e chipata cu climatizare, echipamente audio-video, videoproiector, internet wireless, computer/laptop, consumabile si ecran de proiectie.

Pentru amanunte despre cazarea in acest hotel se poate consulta site-ul http://www.casamuresean.ro, unde se gasesc toate informatiile necesare persoanelor interesate, care pot pleca din orasul de la poalele Tampei si de la Casa Muresan cu amintiri de neuitat.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *