Ready Player One 2: descopera synopsisul

Ready Player One revine in forta cu partea a doua al carei lansari este iminente. Ernest Cline este cel care se ocupa de aceasta continuare, a carei aparitie pe marele ecran se datoreaza lui Steven Spielberg. Am aflat in mare despre ce se va vorbi in aceasta continuare si ce ne poate astepta in partea a doua a filmului Ready Player One.

Ready Player One: un roman si mai apoi o adaptare la cinema. Inainte de a fi cel mai recent si cel mai cunoscut film al lui Steven Spielberg, Ready Player One este o carte scrisa de Ernest Cline. In ambele cazuri, intriga este aceeasi. In 2045, lumea este in pericol, umanitatea risca sa dispara. Crizele si iresponsabilitatea oamenilor au declansat o era dominata de incertitudinea zilei de maine. Pentru a fugi de aceasta realitate cruda, o lume virtuala este conectata care raspunde la numele de OASIS, o lume inventata de catre misteriosul James Hallyday. Oamenii se pot conecta cu ajutorul unor casti pentru realitatea augmentata si astfel sa devina alte persoane, sub forma unui avatar.

In momentul in care creatorul OASIS dispare fara urma, lasa in urma sa o comoara sub forma unui ou de Paste pe care jucatorii din intreaga lume incep sa si-l doreasca si sa-l caute. In acest ou se afla secretul controlarii acestei lume virtuale. O cautare in care se va angaja in egala masura si tanarul Wade, convins de faptul ca poate reusi sa gaseasca oul si ca viata sa urmeaza sa se schimbe. Insa aceasta comoara atrage un numar mare de persoane si nu este singur in stare de orice sa puna mana pe ou.

Scenariul partii a doua a filmului va debuta la doar cateva zile dupa cautarile disperate ale lui Wade. Tanarul a fost convins de faptul ca a atins scopul suprem insa isi va seama ca un secret tehnologic ii va permite sa faca OASIS nu doar mai frumoasa ci in egala masura si viata reala. Insa, apare un nou ou de Paste de descoperit…

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *