Run Rabbit Run: un film de groaza psihologic cu un aer de déjà vu

Noutatea Netflix vine din Australia. Este vorba despre Run Rabbit Run, un film de groaza psihologic cu un aer de déjà vu…

Synopsis

Sarah, o mama singura, este ingrijorata de comportamentul fiicei sale Mia, care pretinde ca are amintiri dintr-o alta viata, trezind un trecut familial dureros.

Un scurt synopsis care evoca deja scenariile altor productii din acelasi gen. Iar acest lucru se confirma pe tot parcursul filmului. Micuta Mia, in varsta de 7 ani, incepe sa vorbeasca cu insistenta despre bunica ei, Joan, pe care nu o cunoaste si care isi pierde mintile intr-un azil de batrani. Sarah, care pare sa fi rupt orice legatura cu mama ei, decide sa o viziteze impreuna cu fiica ei. Este o intalnire care nu decurge bine si care sadeste din ce in ce mai multe indoieli in mintea lui Sarah. Ce se intampla cu Mia, care pretinde acum ca este Alice, sora lui Sarah, disparuta cand aceasta avea sapte ani?

Tensiunea psihologica dintre mama si fiica creste pe masura ce minutele trec, intr-un ritm lent, destul de conventional. Un chip de ingeras care se comporta intr-un mod din ce in ce mai ingrijorator si o mama care sfarseste prin a-si pierde aproape de tot mintile. Si, ca in atatea filme dinaintea lui, inevitabila trauma reprimata reapare pentru a le lega pe cele doua.

Asadar, totul este un déjà vu, dar fara emotii reale. Totul este destul de previzibil si nu va asteptati sa fiti speriati. Acesta este in mod clar mai mult psihologic decat horror. Regizat de Daina Reid, „Run Rabbit Run” se dovedeste a fi destul de insipid, in ciuda unui final bine pus la punct si a unui duo mama-fiica convingator. Micuta Lily LaTorre este absolut minunata (este la fel de buna si in serialul „The Clearing”, difuzat in prezent pe Disney+). Sarah Snook („Succession”, „Pieces of a Woman”) completeaza cu brio acest cuplu.

Sursa: http://www.cinereflex.com/run-rabbit-run-un-film-dhorreur-psychologique-aux-airs-de-deja-vu/

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *