Sfaturi pentru îmbunătățirea semnalului GPS in navigatia ta auto cu Android

7Deși semnalul GPS slab ar putea fi o problemă hardware a navigatiei tale, cel mai adesea este vorba de ceva ce poate fi rezolvat prin modificarea setărilor din sistem. Iată câteva sfaturi pentru a vă arăta ce puteți face pentru a îmbunătăți semnalul GPS în sistemul tau multimedia:

  1. Afla dacă problemele tale GPS sunt legate de hardware sau software

Puteți diagnostica, in primul rand, pentru a vedea dacă semnalul GPS slab se datorează unei probleme hardware sau software. Pentru asta puteti folosi GPS Essentials sau puteti apela la un centru specializat.

În meniul principal GPS Essentials, atingeți Sateliți, apoi urmăreste cum sistemul se conectează la sateliți din jurul pământului.

Dacă nu apare niciun satelit, atunci acest lucru s-ar putea datora interferenței obiectelor metalice din jurul tău, carcasei stereo a mașinii sau hardware-ului GPS nu funcționează corect.

Dacă sateliții apar, dar GPS-ul este încă nefunctional, atunci este o problemă software și ar trebui să vă referiți la celelalte sfaturi din acest articol pentru a vă ajuta.

  1. Reîmprospăteaza datele GPS

Uneori, navigatia ta poate sa rămâna „blocata” pe anumiți sateliți GPS, chiar dacă nu se află în raza de acțiune – ceea ce face ca acesta să nu funcționeze corect. Pentru a remedia acest lucru, folositi cu incredere o aplicație precum GPS Status & Toolbox – aceasta va permite sa ștergeti datele GPS și sa începeti sa va conectati la sateliți, de la zero.

În aplicație, atingeți oriunde pe ecran, apoi apasati pictograma cheie și selectati Gestionarea starii A-GPS.

Atingeți Resetare, apoi când ați terminat, reveniți în meniul de gestionare a stării GPS-A și atingeți Descărcare.

Vezi si:  Incalzitor de ceara sau ceara ambalata?

Datele tale GPS ar trebui să fie actualizate și, dacă încep sa aiba probleme, pur si simplu repetați acest proces.

ian-noble-fNUQTZgFpUQ-unsplash

Profita acum! In oferta Autodrop.ro gasesti navigatii auto dedicate pentru aproape toate masinile din Romania! Te bucuri de sisteme ce:

  • Pornesc repede, in doar o secunda
  • Ruleaza cu cele mai recente versiuni de Android
  • Permit radio AM/FM sau RDS
  • Suporta conexiunea prin Bluetooth cu telefonul – convorbiri telefonice, muzica, sincronizarea cu agenda etc.
Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *