Și tu ai nevoie de pregătirea oferită de profesori nativi de limba engleză și franceză

stewart 3De aceea, ne-am hotărât să-ți oferim cele mai prețioase informații despre Stewart English pentru a beneficia de facilitatea prin care poți alege tot ce-i mai bun pentru copilul tău.

Fie că te interesează cursurile în cadrul școlii sau preferi cursurile online de limba engleză pentru copiii care stau acasă, intră pe site-ul nostru și află mai multe despre perspectiva pe care Stewart English ți-o oferă.

O perspectiva inedită, întrucât acum oricine poate beneficia de cursuri engleză sector 1 prin metode interactive  aplicate de către profesori nativi care nu se limitează la a preda un simplu suport de curs ci implementează metode ușoare de învățarea limbii engleze pentru copii la orice nivel ar fi aceștia.

Ce îi determina pe părinți să ne caute?

În primul rând, părinții sunt încântați că grupele sunt formate din cursanți care au același nivel de cunoaștere.

Toți profesorii sunt vorbitori nativi, fie că ne referim la curs engleză copii, online, sau curs franceză copii, online, iar acest beneficiu face ca oricine să-și poată însuși cu multă ușurință cunoștințele predate de către aceștia.

Un alt avantaj este acela că metodele interactive sunt o adevărată provocare pentru orice copil.

În acest mod, este ajutat să capete încrederea pe care o  manifestă participând intens la curs iar mai târziu în activitățile profesionale și personale.

Clasa este structurată pe grupe mici pentru ca profesorii să acorde atenție egală fiecărui cursant în parte dându-i  posibilitatea ca acesta să poată participa activ, ceea ce face ca aceste cursuri să devină foarte distractive.

Limba engleză autentică pe care o predau profesorii nativi îi introduce pe cursanți în cultura tradițională ceea ce le arată noi lumi fascinante.

Astfel, vor învăța cu ușurință și vor ajunge să iubească limba străină ca urmare a meditațiilor de limba engleză la care participa prin intermediul Stewart English.

Unde ne găseșți pentru a-ți înscrie copilul?

Accesează site-ul https://stewartenglishschool.com/ro/engleză-pentru-copii/ și vei avea satisfacția că te informezi corect.

Vei fi surprins mai mult decât plăcut deoarece indiferent de vârstă, la Stewart English există posibilitatea ca acesta să studieze într-o grupa adecvată vârstei astfel că îl poți înscrie în grupa preșcolară, primară sau chiar gimnazială pentru a participa la curs engleză copii online.

Desigur, îți oferim și posibilitatea ca acesta să participe și la curs franceză copii, online, deoarece cu cât va cunoaște mai multe limbi străine i se vor deschide oportunități pozitive în viață.

Pentru cei mici, suportul de curs este adaptat, devenind ca un joc, captandu-le atenția.

Astfel, copilul va învața  într-un mod plăcut, distractiv, iar tu vei avea mulțumirea că își însușește repede cuvintele într-un mod cât se poate de natural .

Grupa primară beneficiază de ore de curs atractive în care se vorbește doar în limba engleză și cursanții vor participa la discuții având subiecte interesante.

De meditații engleză la Stewart English beneficiază și copii din ciclul gimnazial iar aceștia participa activ dezvoltând doar in limba engleza subiecte de larg interes.

Ai deci toate motivele să accesezi site-ul specificat mai sus pentru ca și copilul tău să beneficieze de cursuri moderne pentru învățarea unei limbi străine.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *