Sistemele flexibile de distribuție din plastic pentru instalații sanitare și de încălzire – TwinCo 3000 Multicompact de la SBK

111545801_123846722735985_6548205540382882245_nDescopera statia de distribuire complet ansamblata

Compact si flexibil

Date tehnice:

  1. Potrivit pentru sisteme de încălzire prin pardoseală de până la 120 m2
  2. Debit aproximativ 1200 l / h
  3. Putere de comutare 1,5 amperi (300 VA)
  4. Gama de control
  5. Versiunea standard poate fi mărită până la 17 circuite de încălzire în orice combinație de circuite de încălzire prin pardoseală / radiator.

Dimensiuni

Ca si dimensiuni si specificatii, aceste sisteme multicompact pot include mai multe circuite (de la 2FB+1HK pana la 11 FB+1HK), o lungime a distribuitorului de la 475 la 970 mm, o deschidere in perete de la 530 la 1100 mm, diferite marimi si latimi de cabinet.

Solutii economice pentru un sistem combinat de incalzire in pardoseala/prin radiatoare

Pentru un plus de confort si flexibilitate, tot mai multe locuinte se bucura de TwinCo 3000. Expertii aleg sa foloseasca aceasta solutie alaturi de microprocesorul de control a temperaturii TwinCo (suplimentar se pot adauga si unitati de control pentru interiorul si exteriorul boilerului); unitatea de control a circulatiei (În afara perioadei de încălzire, circulatorul și supapele de zonă sunt activate zilnic pentru a preveni încetarea. Sistemele de control TwinCo sunt furnizate ca upgrade de tip plug-in în combinație cu colectoarele de încălzire SBK sau furnizate ca o unitate complet instalată într-un colector SBK.); Bypass (O caracteristică pentru a preveni excesul de presiune in pompa datorat inchiderii supapelor circuitului de încălzire.); valvele de control ale incalzirii (pentru a mentine o aprovizionare constanta cu apa catre circuitele de incalzire a apei din pardoseala); modulele distribuitoare multiple (fabricate din plastic rezistent la presiune si temperatura inalta, la coroziune, ce ofera o fiabilitate, o durabilitate si o flexibilitate maxima).

TwinCo-3000-statie-de-distribuire-complet-asamblata

Incredere si apreciere mondiala – SBK

In peste 20 de ani de experiență și dezvoltare, SBK a perfecționat linia tehnic de distribuitoare și a produs articole de înaltă calitate pentru industria de instalații sanitare și termice. Acest lucru este confirmat de clienții din întreaga lume.

Din acest an, clientii romani pot cumpara mai usor toate distribuitoarele si accesoriile pentru incalzire in pardoseala prin SBK Romania. Descoperiti produsele cu 15 ani garantie si noutatile lunare!