Site-urile de anunturi promoveaza un alt fel de vacanta

Situatia turismului in Romania devine adesea subiect de discutie in presa, insa foarte rar se mentioneaza zonele cu un adevarat potential turistic inca neexploatat. Putini romani sunt constienti de comorile ascunse pe teritoriul tarii, iar in ultimul timp domina impresia ca turistii straini sunt mult mai adesea intalniti decat turistii romani in zonele din tara care nu se afla in topul 3 al celor mai populare destinatii turistice, precum Valea Prahovei, litoralul sau Dunarea.

Multe dintre pensiunile ridicate in zone cu mare potential turistic, insa carora le lipseste promovarea, se confrunta cu lipsa de turisti, iar din pacate aceasta situatie a dus la inchiderea multor pensiuni ce ofereau vizitatorilor experiente autentic romanesti de care nu doar strainii ar trebui sa se bucure in vacante, ci si romanii obositi si tracasati de viata in orasele mari.

Problema este cea a promovarii, iar cei mai multi proprietari ai unor astfel de pensiuni pline de personalitate, amplasate in zone inca nedescoperite de agentiile de turism si adesea ignorate de turistul modern, au inceput sa apeleze la site-urile de anunturi.

Daca anunturile din turism erau in trecut o categorie ce adesea lipsea dintr-un site sau ziar de anunturi, in ultimul timp acestea capata popularitate, in mod special cu aparitia anunturilor online gratuite pe site-uri de profil. Acestea ofera posibilitatea de promovare pentru proprietarii de pensiuni mici ce nu detin banii necesari pentru reclame sau inregistrarea in ghiduri turistice. Anunturile sunt gratuite, putand fi repostate de ori de cate ori este nevoie, iar multi dintre proprietarii de pensiuni sau cei care ofera camere spre inchiriat declara ca aceasta modalitate de promovare le-ar fi salvat micutele afaceri de familie.

Pentru turisti in cautarea de destinatii turistice inedite, un site de anunturi online poate deveni locul in care acestia descopera urmatoarea destinatie preferata de vacanta. Daca marea majoritate a turistilor prefera confortul si luxul hotelurilor de 3 si 4 stele si previzibilul unei vacante in locuri deja cunoscute, exista si acea categorie de aventurieri, de exploratori, care se afla permanent in cautarea noului, ineditului, exceptionalului.

Pentru aceasta categorie de turisti, al carui numar se imbogateste an de an si cu turisti autohtoni, banalul hotel din capitala resedinta de judet al locului pe care doresc sa il viziteze nu va fi niciodata indeajuns. In sectiunile de anunturi turistice ale publicatiilor sau site-urile de anunturi acestia pot descoperi pensiuni micute ale caror pereti respira istorie si traditie sau chiar cazare la gazda, care nu este doar mai ieftina, ci si o oportunitate de a simti cu adevarat pulsul locului vizitat si a experimenta ospitalitea romaneasca la ea acasa.

Din pacate, acest tip de turism nu este promovat decat foarte rar in mass media sau de catre agentiile de turism, iar amatorii de calatorii in frumosul necunoscut al tarii noastre trebuie sa caute ceva mai atent pentru a descoperi acele locuri cu adevarat unice, insa efortul este adesea rasplatit. Din fericire, exista site-urile de anunturi, unde printre vilele de inchiriat in Predal, Brasov sau Mamaia, cei care cauta pot descoperi si un alt fel de vacanta.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *