Songbird: Michael Bay va produce un film despre o pandemie

Pandemia pe care o traversam in momentul de fata a inspirat un numar mare de cineasti. Michael Bay este unul din acesti cineasti si urmeaza sa produca un film intitulat Songbird, film care va vorbi despre un subiect similar situatiei prin care trecem. Filmarile vor incepe in scurt timp, masurile sanitare sunt inca in vigoare in multe tari din lume.

Michael Bay este un cineast care nu face lucrurile la fel ca ceilalti. Industria filmului este momentan pusa pe pauza insa Michael Bay deja se gandeste la viitoarele proiecte. Pentru moment nu actioneaza ca si realizator ci ca si producator. Viitorul sau proiect va purta nmele de Songbird si va fi un thriller inspirat din actuala pandemie prin care trecem. Descris drept un lung-metraj in genul Cloverfield sau Paranormal Activity, actiunea filmului Songbird se deruleaza intr-un viitor apropiat, in anul 2022 si virusul actual inca nu a disparut. In loc sa dispara progresiv, a suferit mutatii devenind din ce in ce mai puternic si adaptat mediului inconjurator. Masurile luate de autoritati, izolarea mai ales, nu au adus nicio rezolvare.

Un film despre pandemie filmat in plina pandemie. Filmarile se vor intinde de-a lungul a  cinci saptamani in Los Angeles, un oras aflat inca in situatie de urgenta. Aceasta productie a lui Michael Bay se va putea mandri cu faptul ca este primul proiect filmat aici dupa incetarea activitatii in industria filmului. Autoritatile si-au dat deja acordul pentru filmari chiar daca vor fi necesare adoptarea unor masuri de igiena suplimentare.

Songbird este un fel de thriller axat pe paranoia si anxietatea care pune stapanire pe oameni in timpul unei pandemii, in timpul unei perioade incerte cu alte cuvinte, cum este cea pe care o traversam acum. Banuielile cum ca guvernul ar ascunde ceva sunt prezente si in acest film. Inca nu se stie nimic despre actorii care vor juca in film sau despre o data oficiala de lansare la cinema.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *