Spotify – cum sa elimini contul definitiv

Daca dintr-un motiv sau altul iti doresti sa elimini definitiv contul de Spotify, procesul este unul extrem de simplu. In acest articol iti vom spune cum sa inchizi un cont Spotify, trecand prin versiunea web a aplicatii deoarece nu este posibil sa faci acest lucru direct din versiunea mobila.

Spotify ramane de departe cel mai popular serviciu de streaming muzical din lume. Platforma a depasit deja 100 de milioane de abonati din aprilie 2019 si numara peste 117 milioane de utilizatori in forma gratuita ceea ce inseamna un total de 217 milioane de utilizatori. Serviciul are un avans deloc de neglijat asupra concurentei inclusiv in fata Apple Music sau Deezer.

Elimina contul de Spotify in sase etape. Este destul de simplu. Daca esti abonat premium, va trebui sa renunti la abonament intai si intai. Trebuie sa stii ca eliminarea contului de Spotify reprezinta o actiune ireversibila. Odata ce ai facut acest lucru, nu mai este posibil sa iti recuperezi contul, playlistul sau preferintele. Nu este posibil sa elimini un cont Spotify din aplicatia mobila. Trebuie sa accesezi versiunea web a serviciului.

  1. Conecteaza-te la contul de Spotify de pe spotify.com de pe un browswer web.
  2. Mai apoi, du-te in josul paginii si da click pe Despre.
  3. Da click pe formularul de contact in sectiunea Serviciu Clienti.
  4. alege Contul meu.
  5. Alege optiunea vreau sa imi inchid contul definitiv.
  6. valideaza eliminarea contului dupa ce te-ai informat cu privire la consecintele unue asemenea decizii.

Spotify te va anunta ca eliminarea contului presupune neposibilitatea de a reutiliza numele de utilizator actual, recuperarea muzicii, a playlisturilor salvate precum si a abonamentului. Apoi platforma iti va aminti ca are peste 30 de milioane de melodii disponibile de care ar trebui sa profiti…

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *