Sugestii de manichiuri pentru unghii scurte!

Sugestii de manichiuri pentru unghii scurteUnghiile scurte revin în forță și sunt din ce în ce mai preferate, în special pentru ținutele de zi, business, evenimente obișnuite sau chiar și pentru anumite ținute de seară.

Pentru realizarea unor manichiuri mai deosebite pentru unghii scurte, sugestiile noastre sunt următoarele:

Manichiuri cu nuanțe deschise sunt foarte recomandate persoanelor care agreează unghiile scurte. Gelurile sau ojele semipermanente care au nuanțe pastelate deschise, se potrivesc aproape la orice fel de ținută din garderobă, orice culoare și orice design. Sunt culori foarte plăcute, deloc stridente, care inspiră feminitate și rafinament.

Astfel de manichiuri sunt recomandate pentru munca de birou, pentru evenimente obișnuite, atât persoanelor tinere cât și persoanelor mai în vârstă.

Manichiuri cu geluri de culoare roșu intens

Cine dorește să atragă atenția mai mult asupra ținutei sale, poate opta pentru manichiuri realizate cu oje sau geluri de culoare roșu intens. Este culoarea care se va potrivi perfect manichiurilor realizate pe unghiile scurte. Elegante, incitante și foarte sobre, manichiurile cu geluri de culoare roșu intens, sunt potrivite pentru ținute de zi dar și de seară, pentru evenimente mai importante, precum și pentru persoanele de orice vârstă.

Manichiuri cu geluri sau oje negre

Negrul se potrivește perfect unghiilor scurte. Este culoarea care le pune foarte bine în evidență forma! Pentru a deschide puțin aspectul mâinilor, puteți combina și o culoare mai deschisă pentru una sau două unghii. O astfel de manichiură este recomandată, mai ales pentru evenimentele de seară. Fetele tinere o pot asorta însă și la ținutele de zi.

Manichiuri cu oje metalice

Putem spune că sunt unele dintre cele mai interesante și moderne manichiuri. Sunt din ce în ce mai preferate atât de către fetele tinere cât și de către doamnele mai în vârstă.

Produse profesionale pentru manichiuri foarte reușite

Dacă ați optat deja pentru o manichiură realizată pe unghii scurte, aveți nevoie în continuare de o recomandare importantă. Calitatea produselor folosite pentru realizarea manichiurii este importantă!

Everin.ro  este numele unui important producător și distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri foarte moderne și de actualitate. Aici veți găsi orice tip de produs necesar pentru realizarea oricărui tip de manichiură profesionistă. Produsele sunt variate, de actualitate și au prețuri foarte bune. Sunt recomandate mai ales pentru saloanele speciale pentru îngrijirea unghiilor, dar și pentru persoanele care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Oje de toate categoriile, semipermanente, fosforescente, metalice, strălucitoare, de tip Cat Eye, Chameleon, sensibile la schimbările de temperatură, geluri pentru construcție, geluri color, pudre acrilice, soluții pentru degresare, soluții, pentru îndepărtarea cuticulelor, uleiuri pentru cuticule, acetone, polygel, aparatură modernă, ustensile și accesorii, dezinfectante profesionale, decoruri unghii, tatuaje unghii, sunt cele mai importante categorii de produse unghii de care veți avea nevoie pentru manichiurile realizate de dumneavoastră. Oferta merită studiată periodic!