Super Mario – pret, concept, data…tot ce trebuie sa stii despre noua gama de jucarii

Dezvaluita prin intermediul unui clip video scurt pe data de 12 martie, noua gama de jucarii Lego Super Mario s-a lansat pe data de 16 iunie. Prima informatie dezvaluita de catre Lego si Nintendo este ca gama urmeaza sa fie comercializata incepand cu data de 1 august in Europa si precomenzile sunt deja deschise.

Tarifele variaza in functie de pachetele propuse. Cu toate acestea, trebuie sa achizitionezi pachetul de demarare care contine figurina Mario si mai multe piese la un pret anuntat de 59,99 de euro. Mai multe pachete cu accesorii sunt prevazute.

O figurina Mario high-tech. Clipul video despre care va vorbeam mai sus vine sa ne aminteasca faptul ca personajul lui Mario este un sistem total conectat. In afara de ochii, gura si burta echipate cu micute ecrane LCD, eroul mustacios poseda un accelerometru care are rolul de senzor al miscarilor pentru a reusi unele deplasari. Obiectul poate recunoaste culoarea pieselor. Un mini-difuzor este cel care se ocupa cu difuzarea muzicii emblematice a celebrei mascote a anilor 1980. Drept urmare, conceptul ne invita sa ne creem propriul nivel asambland piese Lego. Jucatorii au mai apoi la dispozitie 60 de secunde pentru a colecta cat mai multe pese cu putinta.

Gandit pentru copiii de peste sase ani. Gama de jucarii a fost conceputa pentru a fi utilizata incepand cu varsta de 6 ani. Pachetele propun difeirte jocuri de construit si provocari de depasit, promitand totodata libertatea de a realiza aventurile imaginate de copii, conform declaratiilor emise de Lego si Nintendo.

Personaje supriza. O serie de personaje surpriza vor fi in egala masura comercializate. Toate vor scoate in evidenta inamicii emblematici ai universului Super Mario. Lego prevede ca fiecare creatura in parte va fi compatibila cu experienta oferita de pachetul de demarare care il contine pe Mario.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *