Tales of Arise: un joc de aventura promitator pentru aceasta toamna

Mai putin cunoscut publicului decat cele doua verisoare ale sale, Final Fantasy si Dragon Quest, saga “Tales of” si-a castigat notorietatea incepand cu anul 1995 pe Super Famicom. 16 episoade canonice mai tarziu, jucatorii vor descoperi incepand cu data de 10 septembrie Tales of Arise.
Jocul va fi disponibil pentru PS4, PS5, Xbox Series, Xbox One si PC. O epopee care ar trebui sa marcheze 25 de ani de joc. Anul trecut jocul a fost amanat de mai multe ori din cauza crizei sanitare. Un timp care a permis echipei de productie sa perfectioneze acest joc de rol.

O echipa cu sase luptatori

Aceasta noua odisee ne scufunda in inima unui regat care se afla sub stapanirea unui regim dictatorial condus de catre o planeta vecina de mai bine de trei secole. O conditie care il revolta pe Alphen, un cavaler si pe Shionne, o vanatoare. Proveniti din lumi diferite, cei doi isi vor uni fortele in incercarea de a restabili pacea in regat. Si, in aceasta aventura nu vor fi singuri deoarece si alti aventurieri le vor intinde o mana de ajutor. Unul din ei este Rinwell, un mag puternic precum si Law, maestru in arte martiale. Patru eroi si eroine. La aceasta echipa se alatura alte doua personaje puternice: Kisara si Dohalim.

Un sistem bazat exlcusiv pe actiune. Jucatorul va conduce unul din eroi pentru a stapani lupta si pentru a duce la bun sfarsit atacurile devastatoare. In paralel, va fi posibil ca jucatorul sa lanseze si alte atacuri sau lovituri speciale, atunci cand unele conditii vor fi reunite. Pe versiunea noastra, Kisara si Dohalim vor putea fi chemati pentru intariri, rand pe rand.

Loviturile se succed, magia explodeaza, in timp ce aventurierii nostri se dedica unei lupte spectaculoase atat pe pamant cat si in aer deoarece un sistem de atacuri aeriene este dezvoltat in egala masura.