TikTok detroneaza Google si devine cel mai vizitat site in acest an

Popularitatea TikTok este din ce in ce mai mare. Atat de mare, incat celebra retea sociala, chiar a reusit in acest an sa depaseasca gigantul Google in ceea ce priveste traficul. Un adevarat record.

2021 este anul TikTok, se pare. In orice caz, reteaua de socializare a detronat Google si devine cel mai vizitat site al anului. Surprinzator? Putin, dar nu chiar atat de mult. Dupa locul al saptelea in clasamentul Cloudflare in 2020, TikTok s-a instalat confortabil in fruntea podiumului in acest an.

TikTok eclipseaza Google in 2021

In fiecare an, Cloudflare clasifica site-urile web in functie de trafic. In top 5 al celor mai vizitate site-uri, mai gasim Google, Facebook, Microsoft, Apple si Netflix. Aproape intotdeauna in aceasta ordine. Nimic surprinzator. Uneori, Amazon castiga in fata Netflix. Dar cam asta e tot.

In 2021, insa, TikTok a dat peste cap acest clasament. Pozitionata anul trecut pe locul sapte, reteaua de socializare a urcat in clasament anul acesta. Mergand chiar pana acolo incat sa detroneze liderul incontestabil de multi ani. Intr-adevar, Google.com, care include Harti, Traduceri, Imagini, Zboruri, Carti si Stiri printre altele, si-a pierdut medalia de aur.

Astfel, top 5 din 2021 este format din TikTok, Google, Facebook, Microsoft si Apple. Amazon, Netflix, YouTube, Twitter si WhatsApp le urmaresc indeaproape si inchid clasamentul celor mai vizitate zece site-uri in acest an.

Retineti, totusi, ca YouTube a fost numarul 1 pe 2 februarie. Doar in aceasta zi. Ca sa ne amintim, a fost in mijlocul saptamanii Super Bowl, foarte popular in Statele Unite, cu reclame foarte asteptate in fiecare an. In aceeasi zi, a fost un videoclip care a facut furori pe YouTube: cel al unui profesor de fitness care se antreneaza in liniste in timp ce in spate, asistam la lovitura de stat din Myanmar (Birmania).

Sursa: https://www.presse-citron.net/tiktok-detrone-google-et-devient-le-site-le-plus-visite-cette-annee/