Tipurile de rochii de mireasa

Pentru ca momentul cand vei spune ‘DA’ in fata altarului este unul dintre cele mai importante si frumoase momente din viata ta, trebuie sa arati cat mai bine. Exista foarte multe rochii de mireasa dar nu toate se potrivesc chiar pe orice femeie, din cauza ca unele vor sa ascunda sau sa scoata in evidenta ceva. Exista cateva magazine online si in Romania ce comercializeaza rochii de mireasa dar cel mai bine este sa o probati foarte bine inainte sa o cumparati deoarece o sa petreceti cateva ore in ea in timpul nuntii si trebuie sa fie pe cat de eleganta si stralucitoare pe atat de comoda pentru a nu avea surprize neplacute.

Principalele tipuri de rochii mireasa

Rochii de mireasa tip printesa. Acest tip se caracterizeaza prin asemanarea rochiilor de printese din povesti, au corsetul foarte stramt si fusta foarte lunga, pana in pamant, destul de grea datorita cantitatii mari de material. Este obligatoriu folosirea crinolinei pentru a sustine fusta si a parea cat mai voluminoasa. Nu este recomandata pentru femeile care nu suporta stransoarea corsetului. Este ideala pentru a ascunde imperfectiunile partii inferioare a corpului. Este recomandata pentru miresele mai scunde si se potriveste bine pentru orice silueta.

Rochii de mireasa sirena. Aceasta rochie este mulata pe tot corpul, recomandata femeilor cu o silueta bine pusa la punct, deoarece nu mai ascunde nici un imperfect. De asemenea nu este recomandata femeilor foarte inalte si slabe.

Rochii de mireasa tip A. Se numeste asa deoarece aspectul miresei chiar seamana cu litera A deoarece parte superioara a rochiei este mai mulata, iar partea inferioara este lejera. In general aceste rochii se poarta cu umerii goi. Este recomandata pentru femeile cu o silueta bine pusa la punct in partea superioara a corpului, cu niste sanii bine definiti si cu o piele curata.

Category:

Related Posts