Tot ce trebuie sa stii despre stilul streetwear

In domeniul modei au aparut multe stiluri diferite de imbracaminte. Printre acestea se numara si imbracamintea de strada. Adoptat de multi de cativa ani, acest stil a revolutionat moda, aducand noi reguli. Mai mult, streetwear se dezvaluie printr-o gama larga de imbracaminte.

Stilul streetwear: despre ce este vorba?

Streetwear este un stil de imbracaminte care este in voga de cativa ani. A luat nastere in SUA in anii ’70 si ’80. Este o tendinta care a schimbat modul in care multi oameni se imbraca. Influenta sa astazi in domeniul modei este foarte remarcabila, o multitudine de magazine de streetwear oferind o gama larga de haine.

Nasterea stilului streetwear este rezultatul culturii urbane, care a fost inspirata de practicile care reglementeaza anumite activitati. Astfel, acest stil si-a trasat amprenta din imbracamintea sportiva, in special din skateboarding, surfing si baschet. Originea sa este, de asemenea, legata de genuri muzicale precum: hip-hop, R&B, grunge si punk.

Streetwear se reflecta, de asemenea, in expresii grafice precum graffiti, manga si pop art. In plus, acest stil de imbracaminte are deja o istorie de peste 40 de ani. Astazi, a schimbat regulile modei. Astfel, standardele de eleganta sunt redefinite. In plus, multi oameni au inceput sa adopte look-ul casual.

In plus, multe branduri au aparut datorita streetwear. Acestea ofera o varietate de haine realizate in conformitate cu cerintele acestui stil. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca popularitatea streetwear nu a lasat indiferenti tinerii designeri, muzicienii si brandurile sportive.

Acestia au dezvaluit in special natura comerciala a acestei mode.

Vezi si:  Ce este aplicatia Wordfeud

Stilul Streetwear este disponibil intr-o gama larga de imbracaminte. Se adreseaza tuturor gusturilor si nevoilor.

Caciula

In imbracamintea de strada, caciula se poarta de obicei in varful capului. Nu este trasa in jos pana la urechi. Exista doua tipuri de bonete. Unul este sapca Reversed, care este lunga si are o manseta. Al doilea tip este sapca Docker. Acesta este tipul mai scurt.

Hanoracul si tricoul cu gluga

Hanoracul si tricoul cu gluga sunt elemente cheie ale modei streetwear. Acestea au fost inspirate de hainele sport americane din anii 1930. Sunt adesea purtate lejer. De asemenea, aceste haine pot fi grafice sau tipatoare. De asemenea, sunt disponibile in culori precum galben canar sau albastru electric.

Jacheta Teddy

Aceasta este o alta piesa vestimentara inspirata din lumea sporturilor americane. Puteti purta jacheta teddy intr-un stil streetwear. De asemenea, poate fi purtata in mod extravagant.

Sursa: https://pepseo.fr/tout-savoir-sur-le-style-streetwear/

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *