Un britanic a castigat marele premiu de 58,3 milioane de lire la EuroMillions

Un rezident din Marea Britanie a reusit performanta de a castiga marele premiu de 58,3 milioane de lire sterline (aproximativ 67 de milioane de euro) dupa ce a cumparat un bilet ce a fost apoi desemnat castigator la extragerea ce a avut loc vineri a loteriei EuroMillions conform unui anunt facut de reprezentanti din cadrul National Lottery.

Fericitul castigator urmeaza sa incaseze suma de 58.366.487,5 lire sterline in momentul in care urmeaza sa isi revendice castigul dupa ce a reusit sa ghiceasca toate cele cinci numere castigatoare ale extragerii dar si cele doua numere speciale (Lucky Stars) conform Press Association. Numerele care au fost desemnate castigatoare la extragerea de vineri sunt 16,28,32,37 si 45. Numerele speciale au fost 1 si 11. Castigatorul va reusi sa isi revendice premiul abia in luna octombrie, mai precis pe data de 14 octombrie.

Vineri dimineata, National Lottery a confirmat faptul ca detinatorul unui bilet achizitionat in Marea Britanie a revendicat premiul cel mare de 58 de milioane de lire sterline obtinut la o extragere ce a fost efectuata luna trecuta.

In luna martie, autorii unei petitii afirmau ca biletul care a fost desemnat castigator, achizitionat in South Ayrshire, a ramas nerevendicat. Insa, Camelot, organizatia care se ocupa cu administrarea National Lottery din Marea Britanie, a confirmat faptul ca fericitul castigator s-a prezentat in cele din urma la un ghiseu al loteriei EuroMillions pentru a-si revendica premiul.

La extragerile EuroMillions participa loteriile nationale din numai putin de 9 tari si anume Marea Britanie, Franta, Spania, Portugalia, Belgia, Irlanda, Austria, Elvetia si Luxemburg.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *