Vrei sa joci Among Us online gratuit? Iata tot ce trebuie sa stii

In timp ce pandemia care a inceput sa ne dea batai de cap in 2020 nu pare dispusa sa plece prea curand, lumea este in cautare de modalitati noi de a-si ocupa timpul si de a comunica de la distanta cu prietenii si familia. Acest lucru ar putea explica si succesul de care se bucura in ultimul timp jocurile multiplayer. Among Us poate fi considerat jocul anului 2020. Daca ai auzit si tu de acest joc si ti-ai dori sa il joci pe PC ai realizat probabil ca acesta costa 5$ pe Stream actualmente. Insa exista o modalitate de a juca Among Us gratuit?

In mod legal, Among Us nu se poate juca gratuit pe PC. Cu tote acestea, poti reduce costurile sau sa profiti de reduceri cu ajutorul unor credite Steam sau pur si simplu folosind bonuri de reducere si cupoane online. Insa, poti executa Among US pe calculator via Emulator Android.

Among Us este un joc gratuit pentru utilizatorii de telefoane mobile ceea ce inseamna ca il poti descarca de pe Play Store. Echipa de dezvoltare Innersloth a confirmat ca este vorba despre o modalitate legala de a obtine jocul pe PC si ca nu exista riscul de a fi implicat in ceva ilegal. Drept urmare daca vrei sa economisesti 5$ poti juca versiunea Android a jocului cu un Emulator pe un PC sau pe un Mac.

Dupa cum spuneam mai sus, cu ajutorul unui mediu simulat, poti juca Among Us pe Pc Windows sau Mac, legal, fara repercusiuni. Emulatorii functioneaza in mod diferit si poti, fie sa simulezi Android ca mediu pe sistemul de fisiere, fie sa folosesti un spatiu virtual.

Din fericire, serviciile moderne au simplificat enorm aceasta metoda lansand emulatoare dedicate care iti vor permite sa executi aproape toate aplicatiile Android pe computer, simuland mediul Android.