Vremea se schimba radical

Incepand cu ziua de joi vremea se mai incalzeste putin si vom avea o vreme destul de calda, o zi insorita insa cu vant intens in majoritatea din regiuni. Maximele pornesc de la 9 grade in depresiuni si pot ajunge pana la 19 grade in partea de nord-vest.

In Dobrogea si in Baragan avem vreme buna cu temperaturi mai ridicate decat miercuri si cateva innorari in zona Baraganului. Vantul continua sa agite atmosfera.

In Muntenia si in partea de sud a Moldovei vom avea vreme frumoasa, cu temperaturi destul de scazute, de un grad, cu doua grade mai mult decat ieri. Vantul va mai avea cateva rabufniri si ar putea ajunge la viteze de 50-60 de km/h.

In nordul Transilvaniei se mai incalzeste putin, si in Maranures. In aceste regiuni temperaturile vor ajunge la 18-19 grade si vantul este mai linsitit decat in alte zone.

Tinuturile vestice se bucura de un aer mai cald. Temperaturile ajung aici la valori normale pentru luna Aprilie. Cerul va fi senin pe tot parcursul zilei si va exista si putin vant.

In Transilvania vin zile cu mult soare si vreme buna insa vantul va continua sa sufle cu putere, in zonele montane in special. Dimineata sunt conditii de bruma.

In Oltenia in schimb vremea este destul de schimbatoare, vor fi multi nori pe cer si cateva perioade de soare, putine dar vor exista. Temperaturile cresc si aici deoarece ieri temperaturile maxime nu au depasit 10 grade. Acum, maximele ajung la 15 grade.

Si in tinuturile de sud vremea se incalzeste incet. Nori apar doar in treacat, vantul ramane totusi destul de insistent si la amiaza temperaturile ajung la 15-16 grade. In capitala temperaturile ajung la 16-17 grade si vantul atinge viteze de 45-55 de km/h.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *