X-Men – scenaristul dezvaluie informatii inedite despre film

David Hayter, scenaristul primului film X-Men si Ralph Winter, producatorul executiv, tocmai au venit cu o serie de informatii inedite cu privire la  primul film din saga X-Men. Acestia ne dezvaluie faptul ca Patrick Stewart nu isi dorea sa interpreteze rolul profesorului Xavier si ca Michael Jackson isi dorea enorm sa apara in acest film.

X-Men, debutul unui film cult. In 2000, Bryan Singer revolutioneaza genul super-eroic odata cu primul film X-Men. Cu ajutorul acestui film, acesta pune bazele filmelor cu super-eroi moderni. La scurt timp, X-Men devine un film cult si asta din diferite motive. Pe langa faptul ca scenariul este impecabil, distributia impresioneaza in egala amsura. Hugh Jackamn este Wolverine, James Marsden este Cyclope si Ian McKellen este Magento si Halle Berry Tornado. Patrick Stewart este profesorul Xavier si cu totii par perfecti pentru rolurile primite.

Lung- metrajul a venit cu numai putin de 296 de milioane de dolari in box-office. Un scor destul de timid insa care prevede deja o saga mitica.

In cadrul unui interviu destul de lung, David Hayter, scenaristul primului film X-Men a pus in lumina cateva elemente din film. In timp de 20th Century Fox supraveghea indeaproape bugetul, unele scene nu au fost pastrate din cauza lipselor mijloacelor necesare. Initial, a fost prevazuta o scena care pune in lumina o lupta intre Wolverine si Magento. Cei doi mutanti trebuiau sa se infrunte in cateva autobuze aflate in miscare. Iceberg trebuia si el sa beneficieze de o scena destul de importanta, acesta trebuia sa inghete o intreaga sala si toate persoanele prezente in timpul introducerii sale ca personaj. In plus, Patrick Stewart nu si-a dorit sa il interpreteze pe profesorul Xavier. Insa, pana la urma l-a interpretat de numai putin de 7 ori. David Hayter a marturisit ca i-a fost destul de greu sa il convinga sa accepte acest rol din caza scaunului cu rotile.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *