Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition, noul PC de gaming editie speciala propus de Asus va incerca sa ii seduca pe cei mai exigenti gameri.

Mai are Asus nevoie de prezentare in domeniul informaticii? Marca si-a construit, de mai multe decenii deja, o reputatie solida, in lumea gamingului in special. Aceasta notorietate a inceput din anii ’90 cu placile de baza pentru PC-urile de birou care propuneau configuratii ideale pentru gameri.
Marca si-a indreptat apoi atentia spre piata laptopurilor pentru gaming, dupa care a inceput sa propuna laptopuri complete si performante, insa, de data aceasta, orientate spre marele public.

Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition

Acest laptop de gaming puternic de 14 inchi arboreaza un design nou-nout. Un design inspirat de universul celebrului producator muzical si DJ, Alan Walker. Are un invelis acrilic alcatuit din doua zone tactile care pot fi folosite ca si kit de remix.

Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition este dotat cu un procesor AMD® Ryzen™ 9 5900HS cu 8 nuclee si cu o placa video NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 . In rest, gasim componente clasice precum prezenta unui SSD si unei memorii extensibile pana la 342 GB. In ceea ce priveste conexiunea Wi-Fi, acest laptop editie especiala este doat cu Wi-Fi6. De notat teste absenta conexiunii Bluetooth.

Tastatura beneficiaza de taste de tip Chicklet. Regasim un port HDMI si un port USB-C, insotite de doua porturi USB-B standard.

Asus Zephyrus G14 Alan Walker Special Edition este disponibil in Europa incepand cu data de 18 august pe Asus Store la un pret de 1999 euro.

Un laptop care iese imediat in evidenta prin cateva elemente de design speciale si exclusive precum logoul ROG, acesta include semnatura celebrului DJ Alan Walker si cateva bande textile cu logourile Asus si Alan Walker dar si taste in uante diferite precum negru, gri inchis, albastru si gri deschis. Butoanele A si W sunt decorate cu logoul Dj-ului.