Euromilions: un francez a castigat suma impresionanta de 72,9 milioane de euro pe Internet, un veritabil record

Un francez a reusit sa castige impresionanta suma de 72,9 milioane de euro la loteria europeana online, pe data de 15 mai 2020. Este vorba despre cel mai mare castig online reusit vreodata de cineva in cadrul unei loterii conform ultimor informatii emise pe data de 11 iunie.

Inainte de acest castig impresionant, reusit de o persoana de origine franceza, cel mai mare castig s-a ridicat la suma de 28,2 milioane de euro, suma castigata in luna martie a anului 2008. Cel mai mare castig reusit vreodata in Franta, tara de origine al celui mai recent castigator online este de 170 de milioane de euro, suma castigata la Euromilions in noiembrie 2012 dupa cumpararea unui bilet de catre un locuitor din Provence-Aples-Cotes – d’Azur.

Nu exista decat putine informatii cu privire la castigatorul din 15 mai, singurele detalii comunicate de catre francezii din cadrul Euromilions, extrem de popular in randul europenilor de mai bine de 10 ani sunt ca acesta lucreaza ca si contabil la o companie. Se mai stie si ca acesta din urma, in urma sumei fenomenale, a decis ca nu mai are nevoie sa lucreze, si-a dat deja demisia.

Euromilions reprezinta una din cele mai recunoscute si apreciate loterii din Europa. Euromilions exista inca din anul 2004 si se bucura de atunci de o popularitate neintrerupta in randul pasionatilor de loterie. A fost creat de catre trei companii de jocuri de noroc faimoase si anume gazda loteriei franceze, Francaise des Jeux, Loterias y Apuestas, loteria nationala spaniola si compania de origine britanica Camelot. Extragerile Euromilions au loc in fiecare zi de marti si vineri incepand cu ora 20 :45.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *