Tenet: Cine este Elizabeth Debicki, actrita vedeta din filmul lansat de Cristopher Nolan?

Actrita de origine australiana Elizabeth Debicki a reusit sa se faca remarcata in anul 2013 datorita rolului din The Great Gatsby, Jordan Becker. Acum, actrita a primit rolul principal in filmul lui Christopher Nolan, Tenet.

Elizabeth Debicki, de la Gatsby la Tenet

Poate numele sau nu iti spune nimic insa chipul sau impresionant si inaltimea sa, de aproape 190cm ti-au ramas cu siguranta in memorie. Incepand cu 26 august, Elizabeth Debicki este cap de afis in filmul Tenet, interpretand rolul principal in film, cel al lui Kat, o femeie enigmatica, o veritabila eroina hitchcockiana, rece si eleganta totodata, al carei prezente magnetice electrizeaza ecranul cu fiecare aparitie.

Nascuta pe data de 24 august 1990 la Paris, Elizabeth Debicki a copilarit in Australia unde a inceput o cariera in dans, la fel ca si parintii sai inainte de a se orienta spre teatru. In 2011 obtine primul rol din cariera, cel al unei secretare, in comedia My Best Man, inainte de a fi aleasa de Baz Luhrmann pentru a  interpreta rolul lui Jordan Becker.

2015 vine cu trei mari proiecte : filmul de actiune The Man from U.N.C.L.E. (2015), Everest si Macbeth, prezentata in cadrul competitiei oficiale a Festivalului de la Cannes. Urmatorul an joaca in serialul The Night Manager si in 2017 o regasim in The Guardians of the Galaxy 2 in rolul preotesei Ayesha. In 2018 joaca in The Cloverfield Paradox si in discretul Vita&Virginia. Tocmai a fost aleasa sa joace in serialul The Crown pentru a interpreta rolul printesei Diana in sezonul 5 si 6 al serialului. Un rol care ar trebui, dupa Tenet, sa ii aduca si mai multa celebritate si succes.

Category:

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *